TÜRKTELEKOM CAYMA BEDELİ

arifgngr11

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
198
Ben uzun zamandır türktelekom internet sağlayıcısını kullanıyordum 3 yıldır falan. Bu aralar İnternetim yavaşladı ve türknet e geçmeye karar verdim. Türk Telekomu iptal etmek için aradığımda bana geçen ay sözleşmenin yenilendiğini söylediler ama bana hiç arayıp soran olmadı. Ben şimdi bu 2yıllık sözleşmeden caysam ne kadar para öderim?

Ben uzun zamandır türktelekom internet sağlayıcısını kullanıyordum 3 yıldır falan. Bu aralar İnternetim yavaşladı ve türknet e geçmeye karar verdim. Türk Telekomu iptal etmek için aradığımda bana geçen ay sözleşmenin yenilendiğini söylediler ama bana hiç arayıp soran olmadı. Ben şimdi bu 2yıllık sözleşmeden caysam ne kadar para öderim?
Tahminen 1000 Tl üstü
Ara sor söylerler

2 ay oldu bende sözleşme yenileyeli iptal etmek için aradım geçen cayma bedelini sordum tivibuda var içinde onuda mecbur etmemiz lazımmış başka internet sağlayısıyla kullanamazmışız 1050 tl çıkardılar kanka çok para

Bizim 5 ay kaldı 1200TL ödeyin dediler.
24mbps 130TL ödüyorum
:(

Arayıp sormadan nasıl sözleşme yenilemişler? Normalde sözleşmeniz bittiği andan taahhütsüz fiyattan kullanıma devam etmeye başlarsınız.

Rezillik türk telekom ya kimseye önermeyin kullandırtmayın bidaha tövbe ettim ben türk telekoma arkadaşım 65 TL ye 55mbps download 7mbps upload alıyor türknet te
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arayıp sormadan nasıl sözleşme yenilemişler? Normalde sözleşmeniz bittiği andan taahhütsüz fiyattan kullanıma devam etmeye başlarsınız.
Bende anlamadım babama sordum aradılarmı diye yok diyor en son karantina başında aradılar kazıklamak için kabul etmedik sonra hiç aramadılar

Geri