Gta 5 ilerlemem silinir mi?

Reaksiyon skoru
0
Yeni PC aldım ve içinde GTA 5 kurulu geldi baya bi oynadım trevor a kadar açtım ondan sonra aklıma epic games ten kendi GTA 5 imi yüklemek geldi eğer PC dekini silip epic games hesabımdan orijinal olduğuna emin olduğum GTA 5 i yüklersem ilerlemem silinir mi?(PC deki GTA 5 in orijinal olmama ihtimali var.)( Bu arada online a nasıl girebilirim illaki oyunu bitirmem mi lazım.)

Yeni PC aldım ve içinde GTA 5 kurulu geldi baya bi oynadım trevor a kadar açtım ondan sonra aklıma epic games ten kendi GTA 5 imi yüklemek geldi eğer PC dekini silip epic games hesabımdan orijinal olduğuna emin olduğum GTA 5 i yüklersem ilerlemem silinir mi?(PC deki GTA 5 in orijinal olmama ihtimali var.)( Bu arada online a nasıl girebilirim illaki oyunu bitirmem mi lazım.)
Online nasıl girilir hiç bilmiyorum, oynamadım fakat Epic Games hesabınızla giriş yaptığınızda Epic Games'e kayıtlı verileriniz işleneceği için hesabınız silinmez.

save i kopyala yapıştır yapıp masaüstüne at en kötü crack li olanı tekrar kurup hikaye yi kaldığın yerden bitirirsin oyunu
Peki save dosyasını nerde bulabilirim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Online'a istediğin zaman girebilirsin bitirmene gerek yok,hikayeyi de Vito'nun dediği gibi yapabilirsin.
Online'ı denedim social club hesabı aç dedi açtım yine giremedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,741
Üyeler
186,785
Son üye
Heraae
Geri