LETGODA BU REZİLLERE PARA HARCAMAYIN

He birde monster Abra serisinden notebook vardı 150.000 TL idi Pazarlık istersen 200.000 TL diyordu😂

• Hahaha
Reaksiyonlar: Ciri
Kanka hiç uğraşılmaz bununla yok anakartı çöp falan der şimdi harcanan efora yazık. Kudurtuyorum sövüyor 1 saattir çok zevkli
Sansürleyip atsana konuşmaları (1 kelime sansürleme hepsini sansürle ben yaptım ban yedim :d)

Sansürleyip atsana konuşmaları (1 kelime sansürleme hepsini sansürle ben yaptım ban yedim :d)
Küfürlerin olmadığı kısmı ss aldım buradan önce çıtırından sülaleme sövüyor
1606061584724.png

• Hahaha
Bence uğraşmaya değmez. Engelle ve geç boşverin böyleleriyle uğraştıkça bir mal olduklarını sanıyorlar.

• Beğen
Birkaç kendini bilmez böyle yaptı diye, düzgünce ürününü satışa koyan insanlara haksızlık etmeye hakkınız yok!
Letgoyu aktif olarak kullanıyorum. Klavyemi vs. de ordan aldım. Ama son 2 aydır bu herifler letgoyu 4 yandan sarmış. Serbest piyasa adı altında kimse denetlemiyor fiyatları. Dolandırıcılık değil mi bu şimdi? Sitenin buna bir el atması gerek.

Allah belasını versin ne diyeyim -onun bunun- çocukları artık Turbox'u da geçtiler ulan kasa ters bu 1, Sistemin ederi 1600 TL bu 2, Kibirli bir -orduspor- çocuğu bu 3, Yuh ya Yuh!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,497
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri