SSDmin okuma hızı aniden düştü

Reaksiyon skoru
7
Yeni bir bilgisayar aldım 1 ay boyunca kullandım, bir sorunla karşılaşmadım taa ki dün akşama kadar dün akşam pc açık kaldı arkada oyun iniyordu ama yükte değildi yani sabah kalktığımda biraz drop yemeye başladım belki pc ısınmıştır ondandır dedim kapattım bilgisayarı 5/10 dakika sonra tekrar açtım yine drop yemeye başladım birkaç test yaptım okuma hızım 9 MBye kadar düşmüş pcyi vatandan aldım direkt garantiye göndermeli miyim yoksa sorun başka yollarla çözülebilir mi ?

Markası: Crucial 480 GB BX500 CT480BX500SSD1 2.5" SATA 3.0 SSD​

Direkt gönder garantiye.

Yeni bir bilgisayar aldım 1 ay boyunca kullandım, bir sorunla karşılaşmadım taa ki dün akşama kadar dün akşam PC açık kaldı arkada oyun iniyordu ama yükte değildi yani sabah kalktığımda biraz drop yemeye başladım belki PC ısınmıştır ondandır dedim kapattım bilgisayarı 5/10 dakika sonra tekrar açtım yine drop yemeye başladım birkaç test yaptım okuma hızım 9 MBye kadar düşmüş pcyi vatandan aldım direkt garantiye göndermeli miyim yoksa sorun başka yollarla çözülebilir mi ?

Markası: Crucial 480 GB BX500 CT480BX500SSD1 2.5" SATA 3.0 SSD​

Testi tekrar yapar mısın?

Sanırım o SSD kronik sorunlu.

İade talep edebiliyorsan iade al, o ssd sıkıntılı.

Kullanıyorum sıkıntılı bir ssd. Önermiyorum. :D İşlemcimden ve ekran kartımdan daha sıcak çalışıyor. :D

Kronik Sorunlu bir SSD olması lazımdı o

BX500 sorunlu mu değil mi bilim adamları bunu çözemedi.

Ben sorunlu olduğunu düşünüyorum. Garantiye ver.

BX500 sorunlu mu değil mi bilim adamları bunu çözemedi.

Ben sorunlu olduğunu düşünüyorum. Garantiye ver.
Ben de sağlık 1 senede %92 oldu ancak hızları çok iyi. Anlayamıyorum bu ssd'yi

Geri