hocam bu mouse hiç rahat değil gerçekten. g102 tercih et mutlakaSoru başlıkta Alınır mı? ? PC alacağım sitede bu mouse var bide dandik başka mouse sizce alayimmi normalde g102 düşündüm ama geç gelir yetişmiyor.
hocam kızgın atmışsın da daha önce kaç defa kullandın? elim büyük değil bu arada.Elin küçükse neden olmasın.
Cetvelle boyunu ölç sonra enini ölç ama benim tavsiyem g102.Elimin boyutunu nasıl olcebilirim büyük olup olmadığını?![]()
mouseın ölçülerine internetten bakıp elinide cetvet ile ölçebilirsin.Elimin boyutunu nasıl olcebilirim büyük olup olmadığını?![]()
daha önce kullandım g300s'i. ve elinin boyutları uyuyorsa gayet rahat bir mouse.hocam kızgın atmışsın da daha önce kaç defa kullandın? elim büyük değil bu arada.
Ben kullandım, elim küçük değil ancak g102 den daha rahat bir fareydi.hocam kızgın atmışsın da daha önce kaç defa kullandın? elim büyük değil bu arada.
Elinin boyutlarını söyler misin kaç cm öne doğru ?Bende de g102 var bi g300s e bakıyım dedim elimi rhatsız etti nedense ve elim küçük benim.