(Anket) Da sistemi beğendiniz mi ?

Daha sistemi beğendiniz mi ?

• Beğendim.

• Beğenmedim.

• Daha iyi olabilirdi.

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
+500 TL zamlı sistemleri F/P diye itelediler kimsenin sesi çıkmıyor dolar şuan 8TL ve sistemin fiyatı 4799TL, ama daha iyi olabilirdi demişler puhahahah aga harbiden büyük stand up 😂
Daha iyisi olabilir diyenlerin %80'i 1660S bekleyen tayfa diye düşünüyorum.

+500 TL zamlı sistemleri F/P diye itelediler kimsenin sesi çıkmıyor dolar şuan 8TL ve sistemin fiyatı 4799TL, ama daha iyi olabilirdi demişler puhahahah aga harbiden büyük stand up 😂
Abi o onların yanlışı biz sana güveniyoruz sistem güzel ama daha bi indirim olabilirdi genede güzel sistem sonuçta indirimde

Daha iyisi olabilir diyenlerin %80'i 1660S bekleyen tayfa diye düşünüyorum.
Aynen Rampage PSU + 1660S = 6000TL abe ne güzel sistem olmuş abeee,
DA sistem yapınca hassas terazide tartıyorlar yine haklı çıkamayıp teraziye müdahale ediyorlar :D

Aynen Rampage PSU + 1660S = 6000TL abe ne güzel sistem olmuş abeee,
DA sistem yapınca hassas terazide tartıyorlar yine haklı çıkamayıp teraziye müdahale ediyorlar :D
Abi ben daha iyi olabilirdiyi hani önceki sistemlerde 1000tl civarı yapıyodun ne güzel o anlamda hani bundada bi 800 felan olsaydı anlamında dedim kendi adıma konuşuyum ben parçalar ztn çok güzel parçalar önceki çıkardığın sistemlere oranla dedim yoksa sana saygım sonsuz

hocam 1 hafta sonra artmaz inş vok gamehero da çok iyiydi bir hafta olmadan 700tl koydular inş olmaz öyle bir şey

yok abi sistem iyi ona lafımız yok ama keşke 5.850 civarına 3500x 1660s falan isteniyordu genelde (bende dahil)

Son düzenleme:
Alanlara hayırlı olsun artık çok iyi bir bilgisayarınız var !

Daha iyi olabilirdi
Yazık kafana adam o paraya dolar 8 TL iken böyle mükemmel bir sistem toplamış içinde kalitesiz bir marka bile yok daha ne bekliyon o paraya 3090'lı sistem mi bekliyon fiyatlardan haberin yoksa konuşma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,169,179
Üyeler
185,685
Son üye
Rekrakmek
Geri