oguzhnsrmn
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 8
RX 5500xt 8gb var sistemde, 16GB ram var, 500 m.2 var daha ne istiyorsunuz? kaliteden kısılmamış s2h var.
Daha iyisi olabilir diyenlerin %80'i 1660S bekleyen tayfa diye düşünüyorum.+500 TL zamlı sistemleri F/P diye itelediler kimsenin sesi çıkmıyor dolar şuan 8TL ve sistemin fiyatı 4799TL, ama daha iyi olabilirdi demişler puhahahah aga harbiden büyük stand up![]()
Abi o onların yanlışı biz sana güveniyoruz sistem güzel ama daha bi indirim olabilirdi genede güzel sistem sonuçta indirimde+500 TL zamlı sistemleri F/P diye itelediler kimsenin sesi çıkmıyor dolar şuan 8TL ve sistemin fiyatı 4799TL, ama daha iyi olabilirdi demişler puhahahah aga harbiden büyük stand up![]()
Aynen Rampage PSU + 1660S = 6000TL abe ne güzel sistem olmuş abeee,Daha iyisi olabilir diyenlerin %80'i 1660S bekleyen tayfa diye düşünüyorum.
Abi ben daha iyi olabilirdiyi hani önceki sistemlerde 1000tl civarı yapıyodun ne güzel o anlamda hani bundada bi 800 felan olsaydı anlamında dedim kendi adıma konuşuyum ben parçalar ztn çok güzel parçalar önceki çıkardığın sistemlere oranla dedim yoksa sana saygım sonsuzAynen Rampage PSU + 1660S = 6000TL abe ne güzel sistem olmuş abeee,
DA sistem yapınca hassas terazide tartıyorlar yine haklı çıkamayıp teraziye müdahale ediyorlar![]()
hocam 1 hafta sonra artmaz inş vok gamehero da çok iyiydi bir hafta olmadan 700tl koydular inş olmaz öyle bir şey+500 TL zamlı sistemleri F/P diye itelediler kimsenin sesi çıkmıyor dolar şuan 8TL ve sistemin fiyatı 4799TL, ama daha iyi olabilirdi demişler puhahahah aga harbiden büyük stand up![]()
yok abi sistem iyi ona lafımız yok ama keşke 5.850 civarına 3500x 1660s falan isteniyordu genelde (bende dahil)+500 TL zamlı sistemleri F/P diye itelediler kimsenin sesi çıkmıyor dolar şuan 8TL ve sistemin fiyatı 4799TL, ama daha iyi olabilirdi demişler puhahahah aga harbiden büyük stand up![]()
Yazık kafana adam o paraya dolar 8 TL iken böyle mükemmel bir sistem toplamış içinde kalitesiz bir marka bile yok daha ne bekliyon o paraya 3090'lı sistem mi bekliyon fiyatlardan haberin yoksa konuşmaDaha iyi olabilirdi