Emir__8
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 490
Kur'an okumadan İslamı öğrenmeden Müslüman olunmaztam inanmak yarım inanmak yok ki imanın kırıntısı bile varsa inanıyorsun müslümansın
Kur'an okumadan İslamı öğrenmeden Müslüman olunmaztam inanmak yarım inanmak yok ki imanın kırıntısı bile varsa inanıyorsun müslümansın
Ne yazdın gözükmüyorKürdistan daha mantıklı
Ben okuyorumAnketin doğru olduğunu düşünmüyorum %51 Müslüman'ım demiş fakat çoğu muhtemelen Kur'an bile okumamıştır
ben inanıyorum müslümanım diyorum sen bana müslüman değilsin diyosun. bidaha bi düşün istersenKur'an okumadan İslamı öğrenmeden Müslüman olunmaz
Müslüman değilsin demedim hiçbirzaman dedim ki bir dine inanacaksanız o dini iyi bilin googleden kuran ayetleri okumaya devam edin hocamben inanıyorum müslümanım diyorum sen bana müslüman değilsin diyosun. bidaha bi düşün istersen
Müslüman değilsin demedim hiçbirzaman dedim ki bir dine inanacaksanız o dini iyi bilin googleden kuran ayetleri okumaya devam edin hocam
ben kuran okumadım ama kalpten inanıyorum cumaya da gittim namaz da kıldım oruç da tuttum kuran okumadım diye müslüman olmadım mı islamın şartı 5 hacca gitmek zekat vermek oruç tutmak şehadet etmek namaz kılmakKur'an okumadan İslamı öğrenmeden Müslüman olunmaz
ŞizoFrenim ben ama araba olanNe yazdın gözükmüyor
Şenpazelerin konuşma hakkı yokturburası çorba olmuş olm (forumu bilerek açtım)Alıntıyı görüntüle
Aha cahil yobaz gelmiş, hoş geldiniz.bakalım Müslüman olmayanları engelleyelim hemen