Trust Blizz Vs Tronsmar Sono

Kenneth Omeruo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
192
Fiyat
Trust Blizz 267₺ vs Tronsmar Sono 220₺
Hangisini almalıyım cumayı bekledim sonuna kadar bekleyeceğim hangisini alayım?

Fiyat
Trust Blizz 267₺ vs Tronsmar Sono 220₺
Hangisini almalıyım cumayı bekledim sonuna kadar bekleyeceğim hangisini alayım?
Görünüş olarak Trust Blizz'i daha çok beğeniyorum. Mikrofon kalitelerini ya da ses kalitelerini karşılaştıramayacağım çünkü Tronsmart Sono'yu deneyimlemedim. Sanal 7.1 desteklerken Trust Blizz Tronsmart Sono desteklemiyor. Ben Trust Blizz' i tercih ederdim.

Görünüş olarak Trust Blizz'i daha çok beğeniyorum. Mikrofon kalitelerini ya da ses kalitelerini karşılaştıramayacağım çünkü Tronsmart Sono'yu deneyimlemedim. Sanal 7.1 desteklerken Trust Blizz Tronsmart Sono desteklemiyor. Ben Trust Blizz' i tercih ederdim.
Ama aradaki fiyat farkı da var zaten ben de trust istiyorum ama 220₺ max bütçem Tronsmartta da 7.1 yok diye pek içime sinmedi

7.1 için trust blizz
Normal sono mono artık7dödldldld

Şunu da ekleyeyim
Blizzt in ses kalitesi mic kalitesi iyi cidden iyi. Bunun yanında ama kafaya ayarlamak zor geldi bana. 30 dk uğraştım sinir oldum kırasım geldi

Ama aradaki fiyat farkı da var zaten ben de trust istiyorum ama 220₺ max bütçem Tronsmartta da 7.1 yok diye pek içime sinmedi
Biraz bekleyebilirsiniz 27 Kasım' da Black Friday indirimlerinde daha uyguna bulabilirsiniz.

Tronsmart sono kalite anlamında daha iyi malzemesi abs plastik degil metal.
Trust Blizz şu an kullanıyorum 3-4 ay oldu hiç bir sıkıntı yaşamadım bas anlamında muhteşem bir performans veriyor.
Ses kalitesi konusunda kesinlikle blizz malzeme kalitesi anlamında ise Sono.
Blizz öneririn şahsen.

Tronsmart sono kalite anlamında daha iyi malzemesi abs plastik degil metal.
Trust Blizz şu an kullanıyorum 3-4 ay oldu hiç bir sıkıntı yaşamadım bas anlamında muhteşem bir performans veriyor.
Ses kalitesi konusunda kesinlikle blizz malzeme kalitesi anlamında ise Sono.
Blizz öneririn şahsen.
Blizzin fiyatı düşmez ise mecburen Sono alıcam sence pişman olur muyum?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,901
Üyeler
195,197
Son üye
Fkan0
Geri