Wd mi Seagate mi ?

Waxen

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,143
WD Black 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb 3,5" Sabit Disk (WD1003FZEX) Fiyat = 750 tl
Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache Sata 3 Sabit Disk ST1000DM010 Fiyat= 300 tl

Not : Seagate'de bu hata çıkıyor
Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key

Bence o kadar paraya değecek fark yok

Seagate.

Wd ye hangi siteden baktiysan kazık. Wd seagateden biraz daha ucuz. Ayrıca WD biraz sesli çalışıyor diyorlar.

WD Black 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb 3,5" Sabit Disk (WD1003FZEX) Fiyat = 750 tl
Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache Sata 3 Sabit Disk ST1000DM010 Fiyat= 300 tl
Bu harddiski depolama için kullanacaksan Seagate Barracuda 1TB'ı tercih edebilirsiniz.
Yok oyun için falan düşünürsen daha öncede izah ettiğim gibi hdd'nin bir verimi yok.

seagate daha mantıklı frekansı yüksek alabilirsen yüksek olanı seçmelisin

Wd ye hangi siteden baktiysan kazık. Wd seagateden biraz daha ucuz. Ayrıca WD biraz sesli çalışıyor diyorlar.
WD Blue 1TB HDD'imi güvenlik kamera sistemimde kullanıyorum gayet sessiz çalışıyor.

western digital tabii ki cidden seagate önerenler varmı 2 ayda paranızı çöpe atmak istiyorsanız seagate alın 2 tane seagate hdd kullandım maksimum 1 ay dayandılar

Bu harddiski depolama için kullanacaksan Seagate Barracuda 1TB'ı tercih edebilirsiniz.
Yok oyun için falan düşünürsen daha öncede izah ettiğim gibi hdd'nin bir verimi yok.
oyun için hdd kullanılmaz zaten kankam depolama için zaten oraya verdiği hatayı yazdım. Seagate diyenler neye göre diyorlar bunu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İçinde windows kurulumu diskin ?
evet

oyun için hdd kullanılmaz zaten kankam depolama için zaten oraya verdiği hatayı yazdım. Seagate diyenler neye göre diyorlar bunu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet

Kasadaki kabloları kontrol edin, sonrasında BİOS a girin boot bölümünde Seagate i görmüyor ise HDD sıkıntılı olabilir.
Seagate önerenler neden öneriyor diye sorumuşşun dostum, WD de Seagate te iyi markalar fakat her donanım parçasında problem olabilir. Önemli olan garantiye verildiğinde sıkıntısız sana yenisinin verilmesi. Kendim WD kullanıyordum oda kolayca bozulmuştu :).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,315
Üyeler
188,230
Son üye
npc1700
Geri