Bütün SSDlere "kronik sorunlu bu yiaaa" diyenler için mükemmel konu.Arkadaşlar saniyede 2.4GB okuması ve 1.7GB yazmasıyla benim de sistemimde kullandığım Sandisk Ultra M2 SSD ne zaman kronik sorunlu olur? halen daha kronik sorunlu yorumları gelmedi ben de sabırsızlıkla bekliyorum lütfen kararlaştırıp kronik sorunlu olduğunda haber verin.
Alıntıyı görüntüle
Senin gibilere verilecek tek cevap.Kral mk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O ne kardeşim aciklasana
Ne diyon s ve j. Arkadaşlar haklisiniz yanlış konuştum özür dilerimSenin gibilere verilecek tek cevap.
Git bir kuralları oku bakayım. Sonra da tatilin keyfini çıkar.Ne diyon mk s ve j.
Seni anlayamıyorum harbiden kuralları okumakla zamn kaybedemem düzgünce duruyoruz işteGit bir kuralları oku bakayım. Sonra da tatilin keyfini çıkar.
kaybettiğin şey zaman değil üyeliğin olmadan oku bence.Seni anlayamıyorum harbiden kuralları okumakla zamn kaybedemem düzgünce duruyoruz işte
O kadar esnek ve töleranslı davranıyoruz ki sen bunu yazabilecek cesareti bulabiliyorsun. Öncelikle senin bana değil kendine saygın olsun, eleştiren bir kişiye bile bu zamana kadar uyarı dahi verilmedi. Sen terbiyesizlik ile eleştiriyi karıştırıyorsun anlaşılan. Eleştiri ile terbiyesizliği şu şekilde ayırtedebilirsin; gerçek hayatta birinin karşısına çıkıp şu terbiyesizliği yap sana eleştiri neymiş gösterir
Tamam o kim de gelimkaybettiğin şey zaman değil üyeliğin olmadan oku bence.
Neden küfrediyorsun? Kuralları okudun mu? @Abdullah Hacıgül misal bunun da sınırsız bi tatile çıkması gerekli.Ne diyon mk s ve j.
BIOS'tan OC'lamayın yanar.Arkadaşlar saniyede 2.4GB okuması ve 1.7GB yazmasıyla benim de sistemimde kullandığım Sandisk Ultra M2 SSD ne zaman kronik sorunlu olur? halen daha kronik sorunlu yorumları gelmedi ben de sabırsızlıkla bekliyorum lütfen kararlaştırıp kronik sorunlu olduğunda haber verin.
Alıntıyı görüntüle
Aga küfrü ben ciddi demedim ki sen ona küfürmü diyosunNeden küfrediyorsun? Kuralları okudun mu? @Abdullah Hacıgül misal bunun da sınırsız bi tatile çıkması gerekli.