alperenn01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,520
Ohoo tamam tamam haklısınBir yerin kuralları vardır ve sen kurallara uymak ZORUNDASINDIR.Ama sen daha o kuralları okumamışsın bile.
Ohoo tamam tamam haklısınBir yerin kuralları vardır ve sen kurallara uymak ZORUNDASINDIR.Ama sen daha o kuralları okumamışsın bile.
Hayır bir de 9 hazirandan beri burdasın.Hiç mi okumak aklına gelmedi ? Yeni üye olsan anlayacağımda.Ohoo tamam tamam haklısın
Okudum diyorum okudum anlamiyormusunHayır bir de 9 hazirandan beri burdasın.Hiç mi okumak aklına gelmedi ? Yeni üye olsan anlayacağımda.
2 haftadır giriyorum sadece pc alcam önceden boş hesaptiHayır bir de 9 hazirandan beri burdasın.Hiç mi okumak aklına gelmedi ? Yeni üye olsan anlayacağımda.
2 haftadır giriyorum sadece pc alcam önceden boş hesaptiHayır bir de 9 hazirandan beri burdasın.Hiç mi okumak aklına gelmedi ? Yeni üye olsan anlayacağımda.
knk sal bence yoksa sınırsız ban soğuktur.Hayır bir de 9 hazirandan beri burdasın.Hiç mi okumak aklına gelmedi ? Yeni üye olsan anlayacağımda.
ln haklı zatenOhoo tamam tamam haklısın
Hayır bir de 9 hazirandan beri burdasın.Hiç mi okumak aklına gelmedi ? Yeni üye olsan anlayacağımda.
Salıyorum kanka haklılar zaten sanki ana avrat sovduk yaniknk sal bence yoksa sınırsız ban soğuktur.
Samsung sorunsuz.Arkadaşlar bişey soracağım kronik sorunlu ssd olmayan kaldı mı?
Bu SSD leri neden doğru dürüst yapamıyorlar ben anlamış değilim, koskoca dünya devi markalar her ürünü güzelce yapıyor, bi SSD yapamıyor vay canına !
tamam knk.Salıyorum kanka haklılar zaten sanki ana avrat sovduk yani
En son 980 Pro'nun kronik sorunu çıktıArkadaşlar bişey soracağım kronik sorunlu ssd olmayan kaldı mı?
Bu SSD leri neden doğru dürüst yapamıyorlar ben anlamış değilim, koskoca dünya devi markalar her ürünü güzelce yapıyor, bi SSD yapamıyor vay canına !
Arkadaş küfür etti bir de abartmayın diyorNe oluyo kardeşim, nedir bu tanatana?