Serhat ''FurBauZz''
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 694
Bu kasayı kullanan biri var mı?Varsa güç tuşuna uzunca mı yoksa tek seferde mi çalıştırıp basacağım?
Bir kere bas yeterBu kasayı kullanan biri var mı?Varsa güç tuşuna uzunca mı yoksa tek seferde mi çalıştırıp basacağım?
Teşekkürler.Bir kere bas yeter
aga nerdeyse dokunmuyorum bile tuşa basarken gayet rahatBu kasayı kullanan biri var mı?Varsa güç tuşuna uzunca mı yoksa tek seferde mi çalıştırıp basacağım?
aga arada yanlışlıkla cille dediğinde hemen geliyorlar mı yanlış yerlerdenormal basıyosun işte
(bu arada kanatla PC kullanmak zor olmuyor mu)
bir şey daha soracağım.Bu kasayı aldığımda ekran kartı takılı değildi özelleştirerek almıştım işlemci psu vs. takılıydı ben bunu çalıştırsam işlemci fanı dönmesi gerekmez mi?Bir kere bas yeter
Kanatla derken?normal basıyosun işte
Hocam espiri yapmanız cko kalitelinormal basıyosun işte
Foto atarmisinizbir şey daha soracağım.Bu kasayı aldığımda ekran kartı takılı değildi özelleştirerek almıştım işlemci psu vs. takılıydı ben bunu çalıştırsam işlemci fanı dönmesi gerekmez mi?
Kanatla derken?
Nerenin?Hocam espiri yapmanız cko kaliteli
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Foto atarmisiniz
PcninNerenin?
Kasanın iciniPcnin
sinirlenip ortaya çık demek gerekiyor xdaga arada yanlışlıkla cille dediğinde hemen geliyorlar mı yanlış yerlerde
Pcnin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Kasanın icini
Arkadaki güç kablosu takılı oradaki tuşu da değiştiriyorum basıyorum yani güç tuşuna basıyorum olmuyor?Şuan çalışabilecek potansiyelde