Yusuf Yıldırım
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,288
Beyler ps5 500 dolar olursa almanyadan almak mantiklimi birde buna vergi veriyormuyuz veriyorsak kutuyu acip goturunce veriyormuyuz
Ama kutusuz goturursem yani cantaya koyup getirince oluyor diye biliyorumveriyorsun tabii ki kolay mı öyle. verince de hemen hemen aynı parayı buluyor ve uğraştığına değmiyor maalesef.
Ben kendim alicam hocam babamin arkadasi getircek orda kutusunu acicak yani ikinci el gibi goruncek ozaman veriyormuyum gumruk parasiAynı fiyata denk geliyor uğraştıgınla kalıyorsun
Gümrük vergisiydi kargo ücretiydi aynı oluyor brom.
Bilmiyorum ne desem yalan olur bi araştır biraz limit vardı sanırım kişinin yılda getireceği elektronik eşya sayısı falan onu doldurmadıysa para almazlar diye düşünüyorum ama kesin bir bilgim yok .Ben kendim alicam hocam babamin arkadasi getircek orda kutusunu acicak yani ikinci el gibi goruncek ozaman veriyormuyum gumruk parasi
SM-T810 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yok hocam ben suudi arabistandan ps4 almıstım baya ucuza gelmişti vergi vs yokveriyorsun tabii ki kolay mı öyle. verince de hemen hemen aynı parayı buluyor ve uğraştığına değmiyor maalesef.
Cunku ps4 de gumruk ucreti kalkmisti diye hatirliyorumyok hocam ben suudi arabistandan ps4 almıstım baya ucuza gelmişti vergi vs yok
kutusuz getirirsen olabilir.ben kutulu olarak yazdımAma kutusuz goturursem yani cantaya koyup getirince oluyor diye biliyorum
Ikinci el seye para da almazlar yani bence [emoji1787]kutusuz getirirsen olabilir.ben kutulu olarak yazdım
almazlar o kadarda değilIkinci el seye para da almazlar yani bence [emoji1787]
Vergi üstüne vergileri ödedikten sonra getirebiliyorsun. Atıyorum ürünü 5000 liraya alacakken 7000 liraya alıyorsun.Beyler ps5 500 dolar olursa almanyadan almak mantiklimi birde buna vergi veriyormuyuz veriyorsak kutuyu acip goturunce veriyormuyuz
Ben kendim ordan alicigaim urunu ikinci el gibi gosterip alicam beleseVergi üstüne vergileri ödedikten sonra getirebiliyorsun. Atıyorum ürünü 5000 liraya alacakken 7000 liraya alıyorsun.
Ve 1 ay boyunca gelmesini bekliyorsun.