itopya çok mu gecikir

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,032
Merhaba dostlar, dün saat 19:15’de itopya’dan da-sistem4 satın aldım. Özelleştirme yapmadım, montaj istedim ve yanına bir adet, msi 144 hz 1 ms monitör ekleyip ödememi tamamladım. Fakat içimde bir şüphe var itopya hakkında çok fazla şikayet duydum acaba çok mu gecikirler kargo süresinde v.s bilgili olan biri yardımcı olabilir mi?

1 günde 500'den fazla kişi seninle birlikte o sistemi aldı. Şu an o sayıyı bilmiyoruz bile, er ya da geç gelecektir 2 hafta süreceğini düşünüyorum.

1 günde 500'den fazla kişi seninle birlikte o sistemi aldı. Şu an o sayıyı bilmiyoruz bile, er ya da geç gelecektir 2 hafta süreceğini düşünüyorum.
Sizce de 2 hafta fazla bir süre değil mi?

Merhaba dostlar, dün saat 19:15’de itopya’dan da-sistem4 satın aldım. Özelleştirme yapmadım, montaj istedim ve yanına bir adet, msi 144 hz 1 ms monitör ekleyip ödememi tamamladım. Fakat içimde bir şüphe var itopya hakkında çok fazla şikayet duydum acaba çok mu gecikirler kargo süresinde v.s bilgili olan biri yardımcı olabilir mi?
ben sadece monitör aldım kutusunu alıp kargo şirketine veremediler 5. günün içindeyim

Sizce de 2 hafta fazla bir süre değil mi?
Şu an trendyoldan aldığım diş macunu 20. Gününde olunca bir şey diyemiyorum.
En geç 2 hafta duydum ve geç olması güç olmasından iyidir.

ben sadece monitör aldım kutusunu alıp kargo şirketine veremediler 5. günün içindeyim
Bu tarz çok şikayet duydum işte dostum 🤨
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu an trendyoldan aldığım diş macunu 20. Gününde olunca bir şey diyemiyorum.
En geç 2 hafta duydum ve geç olması güç olmasından iyidir.
Anlıyorum hocam bakalım inşallah bekliyoruz

Hazır Sistem 7 iş Günü Sonun da Kargoya Teslim Edilecektir !!! Anlayışınız için Teşekkür Ederiz. 7 gün değil 7 iş günü yani ortalama 2 hafta gibi bir süre olur.

Cuma günü monitör siparişi verdim salı günü kargoya verildi şuan yolda geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,396
Üyeler
188,587
Son üye
maksutyilan16
Geri