RX 5600 XT Superposition Testi Düşük Puan Ve RX 5700 XT Yazıyor?

@RevDeisDou Vega 64 rahat 5000'i geçer bence :D 4700 falan Vega 56 için normal.

UV yaptım demiştin, tüm ayarlarını atar mısın?
varsayılana döndürdüm 3900 puan aldı tekrar uv + oc yaptım 4050 çıktı bence problem yok 972 voltajdı 930 yaptım

bu testin anlamı ne? rtx2060'ın neden bu kadar gerisinde kalıyor?

Bu testin anlamı ne? RTX2060'ın neden bu kadar gerisinde kalıyor?
Bu test karşılaştırma yapmana yarıyor. Tamamen aynı sahnelerden oluşan bir çeşit benchmark. Puanları karşılıştırıp neyin nerede yer aldığını görebiliyorsun. Bazı benchmarklarda NVIDIA kartlar daha iyi performans gösterirken bazıları AMD tarafında daha iyi performans gösteriyor. Bu testte NVIDIA kartlar bir tık daha iyi.

Bu test karşılaştırma yapmana yarıyor. Tamamen aynı sahnelerden oluşan bir çeşit benchmark. Puanları karşılıştırıp neyin nerede yer aldığını görebiliyorsun. Bazı benchmarklarda NVIDIA kartlar daha iyi performans gösterirken bazıları AMD tarafında daha iyi performans gösteriyor. Bu testte NVIDIA kartlar bir tık daha iyi.
Bu testler de Nvidia kartların yüksek puan almasının sebebi, render da daha iyi olması mı ?

@Yakup42 Testlerde demeyelim de bu benchmarkta diyelim. Optimize ile alakalı olabilir, açıkçası tam bilmiyorum. DX11 Fire Strike'ta AMD kartlar genel olarak daha iyiyken DX12 Time Spy'da NVIDIA kartlar az farkla da olsa iyiler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,281
Üyeler
190,720
Son üye
Scobyduu
Geri