K-POP fanı olmak istiyorum.

@korelibey Nicki yüzünden ne düşünüyor merak ediyorum.

Ben anlamadım bir müzik tarzını sevdiğiniz için değil de bir amaç olarak gördüğünüz için mi dinliyorsunuz? Yol haritası çizip fan oluyorsunuz. Bence çok mantıksız.
Katılıyorum.

Ben anlamadım bir müzik tarzını sevdiğiniz için değil de bir amaç olarak gördüğünüz için mi dinliyorsunuz? Yol haritası çizip fan oluyorsunuz. Bence çok mantıksız.
Yoksa
açıp. Ben elimi sana verdim. Duramadım yine geldim diye mi bağırayım? İyi fikir.

K-POP fanı olmak istiyorum ve Stratera'nın önerisi TWİCE fanı olarak başlıyacağım sonra Blackpink (G)I-DLE BTS filan akacağım nasıl? Bir de TR rapten K-POP'a geçmek zor olacak.
Kanka bizim insanımız cahil afedersin ama öyle insanları yargılamaya bayılan ülkedeyiz amerika özgür ülke bizim ki onu bunu siyaset yapsın şahsen ben kpop fanıyım hemen milletin aklına saçma sapan düşünce geliyor abuk sabuk rap dinlemekten kaliteli şarkılar bilmiyorlar efkarlanıp alkol kullanan insanlardan ne beklenir o yüzden kpop şarkıları hızlı olduğu için kullan tempoya alışır twice grubuna çok iyi kızların yada blackpink çok sevdiğim gruplardır tavsiye ederim :cool::cool::cool:🤟

Nu Metal listem, çok güncellediğim söylenemez ama buradaki grupların %80'ini bilen olmaz türkiyeden.
Normal metal listesi yapmadım direk favorilere ekleyip dinliyorum.
Heidevolk adamdır!

Sayın Treyarch,

Tartışılmaz, herkes aynı şeyi sevecek diye bir şey yok örneğin bir insan Twin x2 tasarımını beğenmez ben beğeniyorum.

İyi Forumlar Dilerim.
Sayın oguzhnsrmn,

Tartışılır çünkü tartışılmasaydı fikir diye bir şey olmazdı.

İyi forumlar dilerim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,487
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri