oguzhnsrmn
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 8
Sayın Treyarch,Ben herkes değilim.
Sizden bunu beklemezdim.
İyi Forumlar Dilerim.
Sayın Treyarch,Ben herkes değilim.
Kişiden kişiye göre değişebilir.Mettalica dinleyip metal dinliyorum diyeceğine K-POP dinlesin.
Nightcore dinlemeni öneririm çok daha iyi.
Queen dinliyorsun hepsinden daha iyi.
Akacağın doğru ama beyin hücrelerin de akabilir yani ona göre.K-POP fanı olmak istiyorum ve Stratera'nın önerisi TWİCE fanı olarak başlıyacağım sonra Blackpink (G)I-DLE BTS filan akacağım nasıl? Bir de TR rapten K-POP'a geçmek zor olacak.
Akması için daha iyi yol var https://www.tiktok.com/@cznburak/video/6898734537652587778?lang=trAkacağın doğru ama beyin hücrelerin de akabilir yani ona göre.
Öyle birini henüz görmedim ben.Yia AC/DC dinliyorum ailem beni anlamıyor Metalciler dışlanıyor hüğ.
Var dostum olmasa bile Metallica-AC/DC-Linkin Park tişörtleri bu kadar satmazdı.İnan bana öyle bir şey yok bence. İnsanların yanılgısı.
massakadan balona ayıp ettinK-POP fanı olmak istiyorum ve Stratera'nın önerisi TWİCE fanı olarak başlıyacağım sonra Blackpink (G)I-DLE BTS filan akacağım nasıl? Bir de TR rapten K-POP'a geçmek zor olacak.
Neymiş silah bıçak kavga gluk gluk filan onlar yerine Jungkook tercih ederim.massakadan balona ayıp ettin![]()
Evet gene bir fenası kenan vakası dahaK-POP fanı olmak istiyorum ve Stratera'nın önerisi TWİCE fanı olarak başlıyacağım sonra Blackpink (G)I-DLE BTS filan akacağım nasıl? Bir de TR rapten K-POP'a geçmek zor olacak.
Ben anlamadım bir müzik tarzını sevdiğiniz için değil de bir amaç olarak gördüğünüz için mi dinliyorsunuz? Yol haritası çizip fan oluyorsunuz. Bence çok mantıksız.K-POP fanı olmak istiyorum ve Stratera'nın önerisi TWİCE fanı olarak başlıyacağım sonra Blackpink (G)I-DLE BTS filan akacağım nasıl? Bir de TR rapten K-POP'a geçmek zor olacak.