Neler Yeni

K-POP fanı olmak istiyorum.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3

bugraislk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
bugra islek
K-POP fanı olmak istiyorum ve Stratera'nın önerisi TWİCE fanı olarak başlıyacağım sonra Blackpink (G)I-DLE BTS filan akacağım nasıl? Bir de TR rapten K-POP'a geçmek zor olacak.
Ergen kızlardan ibaret bir kitlesi var kendileri iyi olsa bile eskiden armydim çocuk kız kitkeden dolayı artık nefret ediyom sizin tercihiniz ama kitlesinden dolayı ruh sağlığınıza umarım yaşar diyom.

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
https://steamcommunity.com/id/xsunay/
Discord
Sunay #3109
Bruhh

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Eski bir konuymuş ama yorumlara şöyle bir göz gezdirdim. Saçmalıklara gülmemek için zor tutuyorum kendimi. Ne bu abi? Trap müzik türünden K-Popa geçecekmiş. Başka takıma transfer oluyor sanki triplere bak :D Bir müziği kulağınıza güzel geldiği için dinlersiniz arkadaş planlı bir şekilde fan olmak nedir :D

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Eski bir konuymuş ama yorumlara şöyle bir göz gezdirdim. Saçmalıklara gülmemek için zor tutuyorum kendimi. Ne bu abi? Trap müzik türünden K-Popa geçecekmiş. Başka takıma transfer oluyor sanki triplere bak :D Bir müziği kulağınıza güzel geldiği için dinlersiniz arkadaş planlı bir şekilde fan olmak nedir :D
Kardeşim. Mesela spora gitmeyi planlarlar neden planlarlar çünkü kız düşmesi için benim şeyim de bu yüzden.

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Kardeşim. Mesela spora gitmeyi planlarlar neden planlarlar çünkü kız düşmesi için benim şeyim de bu yüzden.
Sen gerçekten spora gitmeyi planlayan herkesin kız düşürmek içinmi yaptığını sanıyorsun? Ben mesela çok zayıf olduğum için başlamıştım ve bana bir çok konuda yardımcı oldu özgüven,sağlık,güzel bir vücut vb gibi. Herhangi bir aktiviteyi kız "düşürmek" için yapmak ezikliğin zirvesidir ve hiç güzel bi tabir de değil bu arada.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Orta okulda deli gibi kore şarkıları dinleyip BTS hayranı olan kızlar vardı, her gün durmadan onlara iltifat edip şarkılarını dinliyolardı.
Yemin ediyorum IQ düşüşü yaşadım, o günlerden beri korece bir şey gördüğüm an sinir seviyem tavan yapıyor.

İyi forumlar.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Sen gerçekten spora gitmeyi planlayan herkesin kız düşürmek içinmi yaptığını sanıyorsun? Ben mesela çok zayıf olduğum için başlamıştım ve bana bir çok konuda yardımcı oldu özgüven,sağlık,güzel bir vücut vb gibi. Herhangi bir aktiviteyi kız "düşürmek" için yapmak ezikliğin zirvesidir ve hiç güzel bi tabir de değil bu arada.
Bu örnek. Mesela o zaman K-POP fanı olan tüm erkekler kız düşürmek için mi fan oluyor? Hayır. Sadece böyle yapanlar var diye örnek veriyorum. Yoksa kilo oranı normal olmayan kişiler spora gidebilir. Ben de spora gitmeyi düşünüyordum ama şu Corona virüs çıktığından gidemedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Orta okulda deli gibi kore şarkıları dinleyip BTS hayranı olan kızlar vardı, her gün durmadan onlara iltifat edip şarkılarını dinliyolardı.
Yemin ediyorum IQ düşüşü yaşadım, o günlerden beri korece bir şey gördüğüm an sinir seviyem tavan yapıyor.

İyi forumlar.
İşte ne kadar iyi. :D

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver

Top Bottom