8gb ddr4 2133mhz ram önerisi

MertYC

80+
Reaksiyon skoru
18
anakartım en fazla 2133 mhz destekliyor ve şuan ki ramim 8gb 2133mhz buna uygun ram önerebilir misiniz ?
Birde ramlerde bir sıkıntı çıkarsa iade veya değiştirmede bir sorun yaşar mıyım ?

anakartım en fazla 2133 mhz destekliyor ve şuan ki ramim 8gb 2133mhz buna uygun ram önerebilir misiniz ?
Birde ramlerde bir sıkıntı çıkarsa iade veya değiştirmede bir sorun yaşar mıyım ?
En az 3000 al ilerde anakart yukseltirsin

RAM kolay sorun çıkaran bir parça değil.

Anakartın büyük ihtimalle stok olarak 2133 MHz destekliyordur XMP açarsan 3000 destekler diye düşünüyorum.

Anakartım asus h110m-c sanırım 2133mhz nin daha üstünü desteklemiyor.
laptop mu yoksa masa üstümü
masaüstü
En az 3000 al ilerde anakart yukseltirsin
Anakart yükselteceğimi hiç düşünmüyorum çünkü eğer anakartı değiştirirsem amd destekli bir anakart almayı düşünüyorum intel anakartlar çok pahalı.

Anakartım asus h110m-c sanırım 2133mhz nin daha üstünü desteklemiyor.

masaüstü

Anakart yükselteceğimi hiç düşünmüyorum çünkü eğer anakartı değiştirirsem amd destekli bir anakart almayı düşünüyorum intel anakartlar çok pahalı.
Hocam yanlis anladim pard

Diğer ram ne olacak ?

Aynı ramden al.
aynı ramden hiçbir yerde bulamadım (hyperx fury 8gb 2133mhz).
Ramimle aynı değerlere sahip bir ram buldum fakat doğru düzgün bir markası yok ve cl değerleri aynı mı bilmiyorum

aynı ramden hiçbir yerde bulamadım (hyperx fury 8gb 2133mhz).
Ramimle aynı değerlere sahip bir ram buldum fakat doğru düzgün bir markası yok ve cl değerleri aynı mı bilmiyorum
CPU-Z indirip Memory ve SPD sayfasını atar mısın?

Ayrıca şu rehberi uygula.
Rehber - RAM çiplerinizi öğrenin! | Donanım Arşivi Forum (donanimarsivi.com)

Hocam burda son resimde ki fotoğrafta ki uygulamayı söylememişsiniz ama rehberinizi inceledim ve o programında resmini koyayım dedim.

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    17.8 KB · Hit: 56
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    22.2 KB · Hit: 68
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    38 KB · Hit: 64
Geri