ASUS KLAVYE ROG Strix Flare

Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar Merhaba ROG Strix Flare klavyesi var asusun çok iyi duyumlar aldım tuş hissiyatı ile ilgili almak istiyorum fikri olan var mı?

63df4cf1-314b-4213-b1ae-a7badadbabad.webp

Bende mavi switch versiyonu var 2 aydır kullanıyorum, oyunlardaki hassasiyeti çok iyi. Memnunum tavsiye ediyorum. FPS oyun oynayacaklara da tavsiye ederim.

Merhaba red switch olan modeli var. BF V oynuyorum sorun çıkartmadı. Tavsiye ederim.

Ekler

• Flare klavye.webp
    Flare klavye.webp
    124.1 KB · Hit: 134
Arkadaşlar Merhaba ROG Strix Flare klavyesi var asusun çok iyi duyumlar aldım tuş hissiyatı ile ilgili almak istiyorum fikri olan var mı?

Ürünün Red switch tuş yapılı olanını kullanıyorum. Hassasiyet aynı çok memnum. sende az seviyorsan red swicth almanı tavsiye ederim.

Alıntıyı görüntüle
Bende mavi switch versiyonu var 2 aydır kullanıyorum, oyunlardaki hassasiyeti çok iyi. Memnunum tavsiye ediyorum. FPS oyun oynayacaklara da tavsiye ederim.
2 ayda sanırım bilek desteğindeki ROG logosu silinmeye başlamış bile. Benim videomu izlemenizi öneririm bu klavye olmamış.

Merhabalar, bende 4 aydır Flare kullanıyorum. Gerçekten tuş hissiyatı ve tuşlarının ağırlığı tam kıvamında. Oyunlardaki başarımın bu klavye ile arttığını söyleyebilirim :) Kesinlikle tavsiye ederim. (y);)

flare asus.webp

Geri