Talha elmas
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Arkadaşlar Merhaba ROG Strix Flare klavyesi var asusun çok iyi duyumlar aldım tuş hissiyatı ile ilgili almak istiyorum fikri olan var mı?
Arkadaşlar Merhaba ROG Strix Flare klavyesi var asusun çok iyi duyumlar aldım tuş hissiyatı ile ilgili almak istiyorum fikri olan var mı?
Teşekkür ederim öneriniz içinAlıntıyı görüntüle
Bende mavi switch versiyonu var 2 aydır kullanıyorum, oyunlardaki hassasiyeti çok iyi. Memnunum tavsiye ediyorum. FPS oyun oynayacaklara da tavsiye ederim.
merhaba teşekkürler tavsiyeniz içinBen kullanıyorum gayet memnunum ve tuş hissi çok iyi tavsiye ederim
Teşekkürler öneriniz içinMerhaba red switch olan modeli var. BF V oynuyorum sorun çıkartmadı. Tavsiye ederim.
2 ayda sanırım bilek desteğindeki ROG logosu silinmeye başlamış bile. Benim videomu izlemenizi öneririm bu klavye olmamış.Alıntıyı görüntüle
Bende mavi switch versiyonu var 2 aydır kullanıyorum, oyunlardaki hassasiyeti çok iyi. Memnunum tavsiye ediyorum. FPS oyun oynayacaklara da tavsiye ederim.
Tuş hissiyatı benim için önemli olan o bşarılı ise sıkıntı yok yinede teşekkür ederim.2 ayda sanırım bilek desteğindeki ROG logosu silinmeye başlamış bile. Benim videomu izlemenizi öneririm bu klavye olmamış.