Çözüldü✓ 5000 ₺ bütçeye i3 4150 sisteme ekran kartı önerisi istiyorum

caKaska

80+
Reaksiyon skoru
15
Bütçe
5000
Merhaba Dostlar,

Sistemim aşağıdaki gibidir, Bu sisteme gidebilecek en iyi ekran kartı nedir? Önerisi olan var mı?
Darboğaz v.s sorunlarla karşılaşmayacağım ve en verimli performansı alabileceğim bir ekran kartı olursa sevinirim fiyat önemli değildir.

İ3 4150
12 GB DDR3 1600 Mhz Ram
550W PSU
Asus H81M-PLUS Ana Kart

Desteğiniz için teşekkür ederim,
İyi forumlar.

elindekileri satıp sistem toplasan çok iyi sistem dizersin

Ekran kartı öneririz de sadece ekran kartına değilde sistem dizseniz ? performansı buna odaklı daha fazla olur
Düşüncem o yönde zaten, yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum ancak birkaç ay sonra şuan hali hazırda ki sistemimde ekran kartım sorunlu bu yüzden ilk önce bir ekran kartı almak istiyorum daha sonra hazır sistem aldığım zaman ekran kartsız bir şekilde alabilirim.

Elimizdekini kenarda tutup 0'dan sistem kurmanızı öneririm.
O sistemi arkadaşlarla oyun falan girildiğinde server olarak kullanabilirsiniz.
Ekran kartı olarak ise 1050 alabilirsiniz ona. Ya da 460-550.

Merhaba Dostlar,

Sistemim aşağıdaki gibidir, Bu sisteme gidebilecek en iyi ekran kartı nedir? Önerisi olan var mı?
Darboğaz v.s sorunlarla karşılaşmayacağım ve en verimli performansı alabileceğim bir ekran kartı olursa sevinirim fiyat önemli değildir.

İ3 4150
12 GB DDR3 1600 Mhz Ram
550W PSU
Asus H81M-PLUS Ana Kart

Desteğiniz için teşekkür ederim,
İyi forumlar.
O paraya masaüstü toplanır. Verdim zehiri doluşun

Düşüncem o yönde zaten, yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum ancak birkaç ay sonra şuan hali hazırda ki sistemimde ekran kartım sorunlu bu yüzden ilk önce bir ekran kartı almak istiyorum daha sonra hazır sistem aldığım zaman ekran kartsız bir şekilde alabilirim.
yani o bütçede ne alırsanız darboğaz yapıcaktır o yüzden bilemedim bende

Elimizdekini kenarda tutup 0'dan sistem kurmanızı öneririm.
O sistemi arkadaşlarla oyun falan girildiğinde server olarak kullanabilirsiniz.
Ekran kartı olarak ise 1050 alabilirsiniz ona. Ya da 460-550.
Sanal sunucum mevcut ayriyetten şuan kullandığım kart 560 4gb

5000 liraya önerebileceğimiz sistemdeki ekran kartı i3 le darboğaz yapabilir. Bunu göz ardı ederek ekran kartı alın. 1 ay boyunca dar boğaza katlanın. Önerim bu yönde. Yani bilmiyorum darboğaz yapar mı yapmaz mı ama 5500xt 8 GB önerirdim

5000 liraya önerebileceğimiz sistemdeki ekran kartı i3 le darboğaz yapabilir. Bunu göz ardı ederek ekran kartı alın. 1 ay boyunca dar boğaza katlanın. Önerim bu yönde. Yani bilmiyorum darboğaz yapar mı yapmaz mı ama 5500xt 8 GB önerirdim
Öneri için teşekkür ederim.
1-2 Aya sistemi değişeceğim zaten kasa için bütçem 10k

Sanal sunucum mevcut ayriyetten şuan kullandığım kart 560 4gb
Sanal sunucudan daha iyi performans verebilir.
Sanal sunucuyu nasıl yaptınız tam olarak? Bununla ilgili konu ya da bu konu üzerinden özet geçebilir misiniz?
Şu an o sisteme 570 üstü bile zor görünüyor ama bütçenize çok daha iyisi toplanır.
Sisteminizi satmadan da toplanır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,285
Üyeler
190,721
Son üye
Scobyduu
Geri