Gri Caner
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 7
- Reaksiyon skoru
- 29,570
10K içinse 5500xt önerimi unutunÖneri için teşekkür ederim.
1-2 Aya sistemi değişeceğim zaten kasa için bütçem 10k
10K içinse 5500xt önerimi unutunÖneri için teşekkür ederim.
1-2 Aya sistemi değişeceğim zaten kasa için bütçem 10k
Sunucu olarak Microsoft Azure'nin sunucularını kullanıyorum.Sanal sunucudan daha iyi performans verebilir.
Sanal sunucuyu nasıl yaptınız tam olarak? Bununla ilgili konu ya da bu konu üzerinden özet geçebilir misiniz?
Şu an o sisteme 570 üstü bile zor görünüyor ama bütçenize çok daha iyisi toplanır.
Sisteminizi satmadan da toplanır.
Yeni önerin nedir?10K içinse 5500xt önerimi unutun
Bu bu, Harika ya bu!Sunucu olarak Microsoft Azure'nin sunucularını kullanıyorum.
Sunucu kullanım amacıma göre performansı bana yetiyor 1gbps internetinin olmasıda cabası.
Sistemi zaten satmayı düşünmüyorum, açıkcası pekde para edeceğini düşünmüyorum yan tarafta dursun![]()
5K Ekran kartı için bütçem kasa için 10K bir 5K da monitör için diyelim, Şuan ilk aşamada max 5K lık bir ekran kartı 1-2 aya 10k lık sistemBu bu, Harika ya bu!
Şu ülkede kendi çapında server sahibi olanlara bayılıyorum bir gün bende olacağım!
Yan tarafta durması daha mantıklı, 5K'a en kötü 5500XT'li sistem dizilir ama size tavsiyem sistemi dizip işlemci ve ekran kartını 2. El almanız olacaktır. 1070Ti'lardan garantisi devam eden 1 tane bulursanız hiç fena olmaz değil mi?
Yani dostum bence de bekleyip hepsini bir almak daha mantıklı olur benim düşüncemce ama eğer ille de ekran kartını alacağım diyorsan benim attığım RTX 2070 Super sorunlu değilse alınabilir iyi bir kart5K Ekran kartı için bütçem kasa için 10K bir 5K da monitör için diyelim, Şuan ilk aşamada max 5K lık bir ekran kartı 1-2 aya 10k lık sistem
Aslında 1-2 Ay bekleyebilirim daha sağlıklı olur sanırım.
3060Ti gelir o vakte kadar, şu an 5K'a en iyi indirim haliyle 2080S normal indirimde de 2070S alınıyor.5K Ekran kartı için bütçem kasa için 10K bir 5K da monitör için diyelim, Şuan ilk aşamada max 5K lık bir ekran kartı 1-2 aya 10k lık sistem
Aslında 1-2 Ay bekleyebilirim daha sağlıklı olur sanırım.
Güzel bir kart evet, Ancak şuanki sistemim ile çalışırmı asıl soru oYani dostum bence de bekleyip hepsini bir almak daha mantıklı olur benim düşüncemce ama eğer ille de ekran kartını alacağım diyorsan benim attığım RTX 2070 Super sorunlu değilse alınabilir iyi bir kart
Öneri için sağol3060Ti gelir o vakte kadar, şu an 5K'a en iyi indirim haliyle 2080S normal indirimde de 2070S alınıyor.
3060Ti tarzı kartlar ve AMD'nin yeni kartları tam oturur 2 aya, biraz daha beklemenizi öneriyorum.
Çok kıskandım şu server olayını.
Ufak bir maddiyata da sahip olmalıyım!Güzel bir kart evet, Ancak şuanki sistemim ile çalışırmı asıl soru o
Sanırım vazgeçiyorum 1-2 Ay daha bekleyebilirim...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Öneri için sağol
Kıskanılacak bir durum değil ufak bir araştırmayla sende sahip olabilirsin![]()
Yolun uzun bu zorlu yolda başarılar dilerim.Ufak bir maddiyata da sahip olmalıyım!
Şu an üniversite tutturmalıyım sonra ise kendi hosting'imi kurup oyun server kiralamayı düşünüyorum ama nasıl işlediği hakkında hiçbir fikrim yok![]()
Nvidia rtx 2070 superSunucu olarak Microsoft Azure'nin sunucularını kullanıyorum.
Sunucu kullanım amacıma göre performansı bana yetiyor 1gbps internetinin olmasıda cabası.
Sistemi zaten satmayı düşünmüyorum, açıkcası pekde para edeceğini düşünmüyorum yan tarafta dursun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yeni önerin nedir?![]()
2 yıl sonra sizi dürtmek için takibe alıyorumYolun uzun bu zorlu yolda başarılar dilerim.