TTNet ten Türknete geçiş

Biricik

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhabalar ben memnun olmayan bir TTNet kullanıcısıyım bu ayın 30 unda sözleşme bitcek ve bende Türknete başvurdum aktarma için fakat belgeler kargoda daha ellerine ulaşmadı bu ttnete de daha fazla para ödemek istemiyorum kötü internete ben kendim TTNet aboneliğimi kapattırsam Türknet aktarma yapabilir mi

Merhabalar ben memnun olmayan bir TTNet kullanıcısıyım bu ayın 30 unda sözleşme bitcek ve bende Türknete başvurdum aktarma için fakat belgeler kargoda daha ellerine ulaşmadı bu ttnete de daha fazla para ödemek istemiyorum kötü internete ben kendim TTNet aboneliğimi kapattırsam Türknet aktarma yapabilir mi
Turknet'de sıkıntı keske millenicom gecseydiniz Turknet müşteri hizmetleri cok kötü bütün sorulara bot cevap veriyor

Kapattırmaman lazım. Yoksa baya beklersin.

Gigafiber alt yapı geliyor o yüzden geçiyorum bi bilginiz varmı sorum hakkında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

TTNet ile sözleşme yenilemeden nasıl bekliyicem anlayamadım
Taahhüt bitse de internetin kapanmıyor.

Ne değişiyor peki birde cayma bedeli oluyor mu ?
Olmuyor. Taahhüt bitse bile turktelekomda kalabiliyosun hatta. Ama fazla para ödersin fatura zamanı gelince. Yoksa CEZA falan yok ben taahüttümden 1 gün önce başvurdum taahhüt bitti 3 gün oldu ceza meza çıkmadı

Olmuyor. Taahhüt bitse bile turktelekomda kalabiliyosun hatta. Ama fazla para ödersin fatura zamanı gelince. Yoksa CEZA falan yok ben taahüttümden 1 gün önce başvurdum taahhüt bitti 3 gün oldu ceza meza çıkmadı
Şuan 100lira 7megabit internete ödüyorum ne kadar olur tahminin

Geri