HyperX Cloud II mi? Rampage Fury X mi?

Rampage gibi merdiven altı üretilip marka basulıp f/p diye satılan ürünleri almayın. Hyper x her anlamda daha iyi.
Fury X Furylevel kanalının kulaklığı, yani daha önce aynı ürünü bulamazsın hiçbir yerde. Sadece tasarımı hazır kalıp. İkisi arasından Fury X daha tercih edilebilir kişiye kalmış bir durum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HyperX Cloudd 2 Al rampage merdiven altı oluyor ve çoğu kişi memnun değil
Fury X Furylevel kanalının kulaklığı, yani daha önce aynı ürünü bulamazsın hiçbir yerde. Sadece tasarımı hazır kalıp. İkisi arasından Fury X daha tercih edilebilir kişiye kalmış bir durum.

hocam efes mi tuborg mu peki ?
Ben bundan alıyorum.
4678acf3e1897e96d5c339fa45770ad9.jpg

Bir HyperX Cloud II kullanıcısı olarak söylüyorum her türlü Fury X.
Öncelikle şunu belirteyim Cloud II güzel ürün ama servisi berbat, ürüne herhangi bir şey olsa illaki bir bahane bulup garanti dışı sayıyorlar. Ürünü garantiye yollıyorsun alakasız yerden bahane bulup garanti dışı diyorlar. Geri dönüşleri geç, irtibatları kötü, ben hem index hem de endex den aldım hepsiburada üzerinden, ürünler sorunluydu garanti kapsamına sokmadılar bir türlü bir tek endex yaptı o da şikayet var, dan şikayet etmiştim.
Ses kalitesi olarak C II iyi ama mikrofonları sorunlu, hem bazen uçları ters geliyor bende terste var düzde. Ve en önemlisi microfonlar deforme oluyor zamanla. Eğip bükme işlevini yapamıyor, salıyor kendini zamanla, ve bunu garanti karşılamıyor.
Fury X'e gelirsek ben kullanmadım ama Rampage'in başka bir çok ürününü kullandım, Segment Bilgisayar gerçekten çok ilgili bir firma en azından ben ne zaman garantiye bir şey yollasam olumlu dönüş aldım, sorularıma düzgün cevap verdiler. Sırf servis farkına Fury X alırım ki Fury X'e de baktım gayet övülmüş. Bence Fury X al beğenmezsen iade edersin ama C II kesinlikle alma ben önermiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,602
Üyeler
189,879
Son üye
HamdiSahin
Geri