MertAliT
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 958
ya nerden biliyosun milletin aklına sokuyosun yalandan şeylerHyperX Cloudd 2 Al rampage merdiven altı oluyor ve çoğu kişi memnun değil
ya nerden biliyosun milletin aklına sokuyosun yalandan şeylerHyperX Cloudd 2 Al rampage merdiven altı oluyor ve çoğu kişi memnun değil
Fury X Furylevel kanalının kulaklığı, yani daha önce aynı ürünü bulamazsın hiçbir yerde. Sadece tasarımı hazır kalıp. İkisi arasından Fury X daha tercih edilebilir kişiye kalmış bir durum.Rampage gibi merdiven altı üretilip marka basulıp f/p diye satılan ürünleri almayın. Hyper x her anlamda daha iyi.
HyperX Cloudd 2 Al rampage merdiven altı oluyor ve çoğu kişi memnun değil
Fury X Furylevel kanalının kulaklığı, yani daha önce aynı ürünü bulamazsın hiçbir yerde. Sadece tasarımı hazır kalıp. İkisi arasından Fury X daha tercih edilebilir kişiye kalmış bir durum.
Kereme katılıyorum cloud 2 biraz eskidi hala taş gibi gerçiFury X çoğu konuda daha iyi, HyperX'in önde olduğu konu malzeme kalitesi ve kutu içeriği olabilir.
Ben Fury X alırdım, daha ucuza hem kablosuz hem de daha iyi performans daha iyi olur benim için.
DT990 PRO abartısız söylüyorum tam 40 senelik kulaklık. Hala piyasanın anasını ağlatıyor.Kereme katılıyorum cloud 2 biraz eskidi hala taş gibi gerçi
hocam efes mi tuborg mu peki ?DT990 PRO abartısız söylüyorum tam 40 senelik kulaklık. Hala piyasanın anasını ağlatıyor.
En iyisi hocamBen bundan alıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Bu arada EFES'te fena değil ama o attığım ayrı bi dünyaEn iyisi hocam
Ben bira sevmiyorum hocam fakir vodkası olanBu arada EFES'te fena değil ama o attığım ayrı bi dünya
Neyse konuyu meyhane yapmayalım istersen DC gelBen bira sevmiyorum hocam fakir vodkası olan
içiyorum
dersteim ama seslideyim bitçek birazdan dönerimNeyse konuyu meyhane yapmayalım istersen DC gel![]()