Yardım İtopya iptali hakkında soru

BlueLabels

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,038
Dostlar selam 20/11 de itopyadan bir monitör almıştım 1 saat sonrasında iptal ettim ve -yanlış hatırlamıyorsam- o gün tekrar aradım bayan bana şunu söyledi TÜM İPTAL TALEPLERİ ONAYLANDI. Şimdi 20/11 de aldığım ürün hala dahi iptali onaylanmadı deniliyor. Ss olarak ekledim şimdi bunlar kendi sitelerinde 2 iş günü içerisinde iptaller onaylanıyor diyor ama hala onaylanmadı bu nasıl iş anlamadım ?
Aradığım zaman 50lere filan denk geliyorum hatta şuan arıyorum 80.sıradasınız dedi 13 dakika oldu hala bekliyorum

1606737252825.png

Kendi sitelerinde 3 gün içinde kargo yazıp 10. gün oldu hala kargoya verilmedi. Elbette iade yapılacak mail atmayı dene

Kendi sitelerinde 3 gün içinde kargo yazıp 10. gün oldu hala kargoya verilmedi. Elbette iade yapılacak mail atmayı dene
şikayetvar a yazdım bekliyorum dicemde şu rezilliğe bak şaka gibiler resmen madem bu kadar yoğunlar o zaman müşteri temsilcisi satış danışmanı filan alsınlar bu ne şimdi
1606737811116.png

Dostlar selam 20/11 de itopyadan bir monitör almıştım 1 saat sonrasında iptal ettim ve -yanlış hatırlamıyorsam- o gün tekrar aradım bayan bana şunu söyledi TÜM İPTAL TALEPLERİ ONAYLANDI. Şimdi 20/11 de aldığım ürün hala dahi iptali onaylanmadı deniliyor. Ss olarak ekledim şimdi bunlar kendi sitelerinde 2 iş günü içerisinde iptaller onaylanıyor diyor ama hala onaylanmadı bu nasıl iş anlamadım ?
Aradığım zaman 50lere filan denk geliyorum hatta şuan arıyorum 80.sıradasınız dedi 13 dakika oldu hala bekliyorum

Alıntıyı görüntüle
Ben bu iptal işlerinden nefret ediyorum edilir paran gelmez veya edilmez vesaire gına geldi o yüzden asla iptal etmem steamden oyun aldım geçen 40 tl parasını alamadım sizde bundan sonra emin olmadan sipariş geçmeyin ülkemizde :)

Ben bu iptal işlerinden nefret ediyorum edilir paran gelmez veya edilmez vesaire gına geldi o yüzden asla iptal etmem steamden oyun aldım geçen 40 TL parasını alamadım sizde bundan sonra emin olmadan sipariş geçmeyin ülkemizde :)
itopyada gece gece psu alıp iade etmiştim 5 dakika da geldi para

İptal edip, ardından mail atan arkadaşlarının hepsinin iadesi onaylanmış ücretlerini almışlar, sende bir dene istersen

itopyada gece gece psu alıp iade etmiştim 5 dakika da geldi para
İndirim döneminde aldığın için yoğunluk olmuştur haliyle biraz beklersin o zaman bende monitör almıştım 2 hafta da getirdiler talep çok hızları yavaş.

İtopya da ist bende ist içinden kart siparişi verdim 9 günde elime ulastı C.tesi günü Aksa 4 de arkadas diyarbakırdan kargo verdi yurtiçi bugun elime ulastı aradaki fark işte.

İptal edip, ardından mail atan arkadaşlarının hepsinin iadesi onaylanmış ücretlerini almışlar, sende bir dene istersen
şikayetvar a yazdım mailde attım
İndirim döneminde aldığın için yoğunluk olmuştur haliyle biraz beklersin o zaman bende monitör almıştım 2 hafta da getirdiler talep çok hızları yavaş.
aga kargolamayla montajla bu ekip ayrı tek tuşla iptal edilmesi gerekiyor zaten sipariş durumunda olduğu için bir sıkıntı olmaması gerekiyor

Ben de incehesaptan iade yapmıştım sonraki gün isde ettik dediler ama para 2 haftada zor yattı

ben iptal ettiğimde pazar günü iptal ettim salı öğlen iptal oldu cuma öğlen para yattı hesaba

Itopya hantal bir firma

ben iptal ettiğimde pazar günü iptal ettim salı öğlen iptal oldu cuma öğlen para yattı hesaba
garip ya 7 iş günü geçti 2 iş günü içersinde onay veriliyor diyor altını çizmişler birde xd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de incehesaptan iade yapmıştım sonraki gün isde ettik dediler ama para 2 haftada zor yattı
valla ben incehesapta tek stok sorunu yaşadım monitörden dolayı 1 ay bekledim bunun için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,678
Üyeler
188,636
Son üye
Katana34
Geri