windows 10 olan pc yi 8.1 yapma

Fsburak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
377
kardeşim eski laptoptan oyun oynuyor ama izledğimde çok fazla kasıyordu bende windowsunu 8.1 geçereceğim w10 dan laptop win 10 kurulu olarak geldi win 8.1 nasıl geçirebilirim ya da geçirebilir miyim

kardeşim eski laptoptan oyun oynuyor ama izledğimde çok fazla kasıyordu bende windowsunu 8.1 geçereceğim w10 dan laptop win 10 kurulu olarak geldi win 8.1 nasıl geçirebilirim ya da geçirebilir miyim
Geçirebilirsiniz format usbsi olması gerekmekte

Atarken size yarayacak keyler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

nasıl yani tam olarak anlamadım
Windows 8e geçerken temiz format atmaniz gerekmekte

Ekler

• 20200812_084732.jpg
    20200812_084732.jpg
    286.7 KB · Hit: 51
beyler anlamıyorum baştan sona adım adım söyler misiniz?

hocam eski bilgisayarlarda Linux, Windows'un aksine daha performanslı çalışır önerim linux kurmanız
kardeşim oyun oynuyor ve ona sorduğumda windows da kalayım abi dedi o yüzden windowsa kurulumunuy madde halinde anlatabilirmisiniz

kardeşim oyun oynuyor ve ona sorduğumda windows da kalayım abi dedi o yüzden windowsa kurulumunuy madde halinde anlatabilirmisiniz
her şey açık açık anlatılıyor, yardımcı olacaktır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

iso dosyasını buradan indirebilirsiniz

İlk olarak format USB'si oluşturunuz, sonra bilgisayara format atıp, Windows 8.1 ISO'sunu Rufus ile USB belleğe yazdırıp boot ediniz.

çok rahat geçersin bro win8 boot dosyalarının olduğu flash bellek olsun yeter

İlk olarak format USB'si oluşturunuz, sonra bilgisayara format atıp, Windows 8.1 ISO'sunu Rufus ile USB belleğe yazdırıp boot ediniz.
pc şu anda windos 10 da olduğu için windows 10 format dosyasını oluşturacağım deyil mi?

PC şu anda windos 10 da olduğu için windows 10 format dosyasını oluşturacağım deyil mi?
W8.1 ISO'sunu indir, sonra Rufus indir. Rufus ile direk yazdır USB belleğe. Sonra BIOS'ta Boot menüsünde USB belleği 1. Sıraya koy. Kaydet ve çık PC'yi tekrar başlat kurulum başlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,253
Üyeler
192,973
Son üye
beratich
Geri