Neler Yeni

Bilgisayarcı PC yi bozmuş olabilir mi

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
PichHasso
Ha iyi o zaman en iyisi sen yap işlemciden sökerken çok ufak salınım yapnucundan aksine pinlere zarar verir işlemci kule tipi ile birlikte gelirsede düz torna vida ile hafif işlemciyi kaydır sonra kastır ucundan hafif
macun sipariş edeyim gelsin öyle yapayım

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,399
İsim
Volkan
Arkadaşlar işlemci değiştirdim yeni gelen işlemciyi takmaya cesaret edemedim kule tipi AMD soğutucusu biraz zor takılıyor bende sadece işlemci ile soğutucu taksın diye bilgisayarcıya götürdüm PC yi de orada format attırdım eve getirdim PC deli gibi kasıyordu ekran kartı driver hatası veriyordu PC açınca kullanılmayacak derece kasma oluyordu şimdi dedim ben format atayım bari SSD kurulumu normalde en fazla 10 dk sürerken Windows yükleme ekranında dosya kurulumu için hazırlanıyor kısmı yarım saatten fazla oldu yeni %90 oldu sizce problem ne olabilir işlemciyi kendim söküp takmayı deniyeyim mi
Her zaman önerim am4 soket zaten basit takılıyor güzel bir video izleyip takmak veya sistem aldıysanız kendiniz toplayın öyle ahlaksız öyle adi bir millet olduk ki her türlü pislik bizim millette güven olmuyor parça çalıyorlar zarar verip gizliyorlar. neler var herkes bir değil ama böyleleri çok maalesef piyasa işini ahlakıyla düzgün yapan ve tecrübeli gerçekten de bilgili eleman az
Mesaj otomatik birleştirildi:

macun sipariş edeyim gelsin öyle yapayım
nerde yaşıyorsun 8 gram mx6 14 gram mx4 macunum var yardımcı olurum

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
PichHasso
Her zaman önerim am4 soket zaten basit takılıyor güzel bir video izleyip takmak veya sistem aldıysanız kendiniz toplayın öyle ahlaksız öyle adi bir millet olduk ki her türlü pislik bizim millette güven olmuyor parça çalıyorlar zarar verip gizliyorlar. neler var herkes bir değil ama böyleleri çok maalesef piyasa işini ahlakıyla düzgün yapan ve tecrübeli gerçekten de bilgili eleman az
Mesaj otomatik birleştirildi:

nerde yaşıyorsun 8 gram mx6 14 gram mx4 macunum var yardımcı olurum
gerçekten haklısın her ne kadar para vermemiş olsam da para versem de aynı şekilde geri alacaktım zaten yani iş ahlakı sıfır ama konu başka bir şeye geldi mi en önce onlar koşar yani keşke parasını verseydim de böyle olmasaydı diyorum yapacak bir şey yok bizde yazılmayan kuraldık kazık bir birimize atılır başkalarına değil :D

bu arada teşekkür ederim düşüncen için ama ben türkiyenin en doğusundayım :D internetten sipariş ederim çok sağ ol gerçekten

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
862
İsim
okr
gerçekten haklısın her ne kadar para vermemiş olsam da para versem de aynı şekilde geri alacaktım zaten yani iş ahlakı sıfır ama konu başka bir şeye geldi mi en önce onlar koşar yani keşke parasını verseydim de böyle olmasaydı diyorum yapacak bir şey yok bizde yazılmayan kuraldık kazık bir birimize atılır başkalarına değil :D

bu arada teşekkür ederim düşüncen için ama ben türkiyenin en doğusundayım :D internetten sipariş ederim çok sağ ol gerçekten
soğutucu bloğu sökerken dikkat et işlemci blok ile yapışık halde eline gelmesin. başıma geldi 2 pinim yamuldu yıllardır öyle kullanıyorum sıkıntı olmadı. ama sen yine de dikkat et.

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
PichHasso
soğutucu bloğu sökerken dikkat et işlemci blok ile yapışık halde eline gelmesin. başıma geldi 2 pinim yamuldu yıllardır öyle kullanıyorum sıkıntı olmadı. ama sen yine de dikkat et.
ben onu eski stok soğutucu ile yaşadım ama çok şükür pinler zarar görmedi :D aklımda bu

Top Bottom