Yardım İPhone 17 nereden almalıyım?

GrrBzl

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
169
Bütçe
75000
Herkese selam beyler, beyaz İPhone 17 almayı düşünüyorum. Trendyol satıcısından alacaktım ama stok bitti. Mediamarktta 75k şu an ordan almalı mıyım yoksa farklı bir öneriniz var mıdır?

Herkese selam beyler, beyaz İPhone 17 almayı düşünüyorum. Trendyol satıcısından alacaktım ama stok bitti. Mediamarktta 75k şu an ordan almalı mıyım yoksa farklı bir öneriniz var mıdır?
N11' de 73 küsurlarda. Satıcı n11. Daha önce aldım sorun yaşamadım.

Beyazda stok bugün bitti hocam, yoksa ben de oradan alacaktım :(
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bittibitiyor satıcısında var şu an benzer bir fiyata, güzel Satıcı diye hatırlıyorum ama emin olamadım.

Satıcı Bittibitiyor adlı bir satıcı ama beyaz stoklarda var. 74.100 Tl. Biraz satıcıya baktım olumsuz yoruma denk gelmedim.

Satıcı Bittibitiyor adlı bir satıcı ama beyaz stoklarda var. 74.100 Tl. Biraz satıcıya baktım olumsuz yoruma denk gelmedim.
Yapay zeka hiç yanaşma modunda olduğu için emin olamadım hocam. Olmadı üçe beşe bakmayıp mediamarkt satıcısından alırım. Sağolasın.

amazon dan alın hocam bir durum olursa veya beğenmezseniz bile iade var.

Eyvallah hocam teşekkür ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Stok yok hocam ya, baktığımda vardı ama şu an saçma sapan satıcılar gözüküyor amazonda. En kötü amazonda stok beklerim dedim de bekleyesim gelmedi.
o zaman n11 resmi satıcıdan alabilirsn

Resmi satıcıda stok yok şu an hocam, Bittibitiyor diye bir satıcıda stok görünüyor.
73.799 tl hatta tik kupon varsa düşer bir tık
resmi n11 satıcısı. tabi hangi renk istiyordunuz onu sormadım.

Bursa’da tanıdık varsa ona aldır bak. Gürgençler’de açılışa özel 69,999₺ bütün renkleri. 100 stok sadece.

Ekler

• IMG_2639.webp
    IMG_2639.webp
    127.3 KB · Hit: 4
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,531
Üyeler
193,424
Son üye