N11' de 73 küsurlarda. Satıcı n11. Daha önce aldım sorun yaşamadım.Herkese selam beyler, beyaz İPhone 17 almayı düşünüyorum. Trendyol satıcısından alacaktım ama stok bitti. Mediamarktta 75k şu an ordan almalı mıyım yoksa farklı bir öneriniz var mıdır?
Beyazda stok bugün bitti hocam, yoksa ben de oradan alacaktımN11' de 73 küsurlarda. Satıcı n11. Daha önce aldım sorun yaşamadım.
Bittibitiyor satıcısında var şu an benzer bir fiyata, güzel Satıcı diye hatırlıyorum ama emin olamadım.N11' de 73 küsurlarda. Satıcı n11. Daha önce aldım sorun yaşamadım.
Yapay zeka hiç yanaşma modunda olduğu için emin olamadım hocam. Olmadı üçe beşe bakmayıp mediamarkt satıcısından alırım. Sağolasın.Satıcı Bittibitiyor adlı bir satıcı ama beyaz stoklarda var. 74.100 Tl. Biraz satıcıya baktım olumsuz yoruma denk gelmedim.
Hayırlı olsun şimdiden.Yapay zeka hiç yanaşma modunda olduğu için emin olamadım hocam. Olmadı üçe beşe bakmayıp mediamarkt satıcısından alırım.
Eyvallah hocam teşekkür ederim.Hayırlı olsun şimdiden.
Stok yok hocam ya, baktığımda vardı ama şu an saçma sapan satıcılar gözüküyor amazonda. En kötü amazonda stok beklerim dedim de bekleyesim gelmedi.amazon dan alın hocam bir durum olursa veya beğenmezseniz bile iade var.
o zaman n11 resmi satıcıdan alabilirsnEyvallah hocam teşekkür ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Stok yok hocam ya, baktığımda vardı ama şu an saçma sapan satıcılar gözüküyor amazonda. En kötü amazonda stok beklerim dedim de bekleyesim gelmedi.
73.799 tl hatta tik kupon varsa düşer bir tıkResmi satıcıda stok yok şu an hocam, Bittibitiyor diye bir satıcıda stok görünüyor.
www.n11.com
Maalesef beyaz renk almak istiyorum hocam73.799 tl hatta tik kupon varsa düşer bir tık
resmi n11 satıcısı. tabi hangi renk istiyordunuz onu sormadım.
Apple iPhone 17 256 GB (Apple Türkiye Garantili) Siyah 256 GB Fiyatları ve Özellikleri
Apple iPhone 17 256 GB (Apple Türkiye Garantili) Siyah 256 GB en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com