Geçirebilirsiniz format usbsi olması gerekmektekardeşim eski laptoptan oyun oynuyor ama izledğimde çok fazla kasıyordu bende windowsunu 8.1 geçereceğim w10 dan laptop win 10 kurulu olarak geldi win 8.1 nasıl geçirebilirim ya da geçirebilir miyim
Atarken size yarayacak keylerkardeşim eski laptoptan oyun oynuyor ama izledğimde çok fazla kasıyordu bende windowsunu 8.1 geçereceğim w10 dan laptop win 10 kurulu olarak geldi win 8.1 nasıl geçirebilirim ya da geçirebilir miyim
Windows 8e geçerken temiz format atmaniz gerekmektenasıl yani tam olarak anlamadım
hocam eski bilgisayarlarda Linux, Windows'un aksine daha performanslı çalışır önerim linux kurmanızbeyler anlamıyorum baştan sona adım adım söyler misiniz?
kardeşim oyun oynuyor ve ona sorduğumda windows da kalayım abi dedi o yüzden windowsa kurulumunuy madde halinde anlatabilirmisinizhocam eski bilgisayarlarda Linux, Windows'un aksine daha performanslı çalışır önerim linux kurmanız
kardeşim oyun oynuyor ve ona sorduğumda windows da kalayım abi dedi o yüzden windowsa kurulumunuy madde halinde anlatabilirmisiniz
çok rahat geçersin bro win8 boot dosyalarının olduğu flash bellek olsun yeterkardeşim eski laptoptan oyun oynuyor ama izledğimde çok fazla kasıyordu bende windowsunu 8.1 geçereceğim w10 dan laptop win 10 kurulu olarak geldi win 8.1 nasıl geçirebilirim ya da geçirebilir miyim
pc şu anda windos 10 da olduğu için windows 10 format dosyasını oluşturacağım deyil mi?İlk olarak format USB'si oluşturunuz, sonra bilgisayara format atıp, Windows 8.1 ISO'sunu Rufus ile USB belleğe yazdırıp boot ediniz.
W8.1 ISO'sunu indir, sonra Rufus indir. Rufus ile direk yazdır USB belleğe. Sonra BIOS'ta Boot menüsünde USB belleği 1. Sıraya koy. Kaydet ve çık PC'yi tekrar başlat kurulum başlar.PC şu anda windos 10 da olduğu için windows 10 format dosyasını oluşturacağım deyil mi?