3 mavi ekranda bir başlatma onarımına alması lazım onu da mı yapmıyor?Nasıl açacağım. Mavi ekranda kalıyor. F8 ile de açamıyorum.
Başka bir PC varsa ondan Windows 10 kurulum USB'si hazırlayarak ondan boot edin, sonra "Bilgisayarımı onar"a basın. Orada gelişmiş başlangıç seçenekleri olacak, oradan güvenli modu seçin.Yok maalesef. Mavi ekran kendisi de yeniden başlatmıyor ki. Ben başlatıyorum.
Şuan erişimim yok ama yarın deneyeceğim hocam teşekkür ederimBaşka bir PC varsa ondan Windows 10 kurulum USB'si hazırlayarak ondan boot edin, sonra "Bilgisayarımı onar"a basın. Orada gelişmiş başlangıç seçenekleri olacak, oradan güvenli modu seçin.
Rica ederim geri dönüş yaparsanız mutlaka daha çok yardımcı olacağım.Şuan erişimim yok ama yarın deneyeceğim hocam teşekkür ederim![]()
Format usbsi hazırlıyorum şuan hocam.Rica ederim geri dönüş yaparsanız mutlaka daha çok yardımcı olacağım.
Oradan başlaya bastıktan sonra bilgisayarımı onar kısmının gelmesi lazım.Format usbsi hazırlıyorum şuan hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Boot yaptım fakat direkt format ekranı geldi.
Gelmedi ama şuan hdd ile windowsa erişiyorum ssd de minidump yok. Hangi dosyayı silersem ssd sorunsuz çalışır? Pace - Anti Priacy den oldu sanırımOradan başlaya bastıktan sonra bilgisayarımı onar kısmının gelmesi lazım.