- Konu Sahibi Konu Sahibi
rtx 2060 şart hadi bul ucuzaÇok pahalı. RX 5700 XT toplanır o fiyata.
rtx 2060 şart hadi bul ucuzaÇok pahalı. RX 5700 XT toplanır o fiyata.
ssd yi sorunlu diye adata m2 olarak değiştirdik dostum zatenAdata SU630 480GB 520MB-450MB/s SATA3 SSD Disk bu sorunlu değil miydi?
2060 Super olsa olur mu?rtx 2060 şart hadi bul ucuza
olur2060 Super olsa olur mu?
yayın için 3600 alacağız dostum alabilceğimiz en iyi sistem attığım linkteki gold gibi başka seçenek yok seninkinde de aynı özellikleri yaptım aynı fiyata denk geliyorİşlemciyi Ryzen 5 3500x yap.GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Ekran kartını Inno3D RTX 2060 RGB yap.
Ramleri 2 tane yap.
SSD'yi iptal et N11'den Patriot Burst 480 GB al.
*RTX 2060 Super stokta olmadığı için RTX 2060 önerdim.
Aynı fiyata denk gelmiyor.yayın için 3600 alacağız dostum alabilceğimiz en iyi sistem attığım linkteki gold gibi başka seçenek yok seninkinde de aynı özellikleri yaptım aynı fiyata denk geliyor
bro anakart daha kötü ve kullandıkları kasaya bak biz spec deltadan bahsediyoruz psu markası bile belli değil gamepower yollayacaklar sonra sıkıntı olacak gerek yokAynı fiyata denk gelmiyor.
3600 yap o zaman.
Psu markası belli. Aigo.bro anakart daha kötü ve kullandıkları kasaya bak biz spec deltadan bahsediyoruz psu markası bile belli değil gamepower yollayacaklar sonra sıkıntı olacak gerek yok
tamam 300 fazla olsun corsair olsun hocam saolun arkadaşa alacağım zaten spec delta ben de de var ekran kartım ısınan model olmasına rağmen ısınmıyor gayet yeterliPsu markası belli. Aigo.
Kasanın hava akışı Spec Delta'nın hava akışından çok çok daha iyi.
Anakart o kadar kötü değil.
berbat![]()
ULTIMA-2060 / AMD Ryzen 5 4500 / ASUS DUAL GeForce RTX 2060 EVO 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-2060 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS DUAL RTX 2060 OC 6GB ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr