Birincil Ekran Kartı Değiştirme

Kraftoon

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
275
Laptopum yaklaşık 2-3 ay önce formatlandı ve ben farketmeden 1. il ekran kartım değişmiş. Önce ekran kartımı format sırasında çaldılar sandım sonra görüntü bağdaştırıcılarına baktığımda sorun yoktu. Ama ne yazıkki birincil ekran kartım değişmiş. Nasıl yapıcağımı bilmiyorum size dxdiag arayüzünün resmini bırakıyorum. Bunu nasıl değiştiririm? Not: Pc de 1 tane radeon r5 m430 ve uhd intel ekran kartı var amd olması gerekirdi ama intel. Ayrıca masaüstüne sağ tıkladığımda radeon ayarları sekmesi görünmüyor.

Ekler

• intel.PNG
    intel.PNG
    32.6 KB · Hit: 275
İki tane ekran kartı vardı ve şuan biri yok doğru mu anladım?
Biri sanırım intel işlemcinin içinde olan UHD diğeride AMD yada Nvidia olan harici ekran kartı doğru mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oyunlar için bunu yapın.
Technopat'ın da böyle bir videosu vardı neden onu atmadın? :mad:

d
Biri sanırım intel işlemcinin içinde olan UHD diğeride AMD yada Nvidia olan harici ekran kartı doğru mu?

doğrudur

bu video diğer ekran kartın varsa geçiş yapmanı sağlıcaktır

Ama ben her şey için amd ekran kartımın kullanılmasını istiyorum sadece oyunlar değil bir çok tasarım uygulaması mesela.

ayarları yaptım ama hala aynı sorun devam ediyor, arada bir hariciyle, arada bir dahiliyle çalıştırıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,302
Üyeler
183,820
Son üye
Zafer Güneş
Geri