BugraSamet
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 904
Kasa talimatı yok.Arka kapağı açın demişler başka konularda fakat açamadım bir türlüKasa talimatlarında alması gerek bende nereye takıcağımı bulamadım alt tarafa koyun gibi bir şey vardı sanırsam ama arkadaki kablolar işi bozuyor
herhangi bir vida yeri yok mu arka tarafta ya da altındaKasa talimatı yok.Arka kapağı açın demişler başka konularda fakat açamadım bir türlü
İki tane vida var fakat çıkarınca yine açılmıyor sert mı davranmamız gerek?Arka kapağı sökün orada bir yerde yeri vardır illaki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
herhangi bir vida yeri yok mu arka tarafta ya da altında
var aga ben çıkarttım 4-5 kereArka kapağı sökün orada bir yerde yeri vardır illaki
herhangi bir vida yeri yok mu arka tarafta ya da altında
Aynı kasa mı?var aga ben çıkarttım 4-5 kere
O kısım nasıl açılacak?Alıntıyı görüntüle
Şu kısmına.
hocam kasayı yatırın saydam kısmı yere gelsin arka anakartın çıkışları olduğu tarafta o arka plakayı takip ederek orada 2 tane vida olmalı onları çıkartıp kasanın o plakayı anakart çıkışları olan arka tarafa doğru çekin çıkıcakİki tane vida var fakat çıkarınca yine açılmıyor sert mı davranmamız gerek?
Kırılacak gibi oluyor çekince.
evetAynı kasa mı?
O kısım nasıl açılacak?
aynı kasa bende var vidaları çıkardıktan sonra arka kapağı geriye değil kasanın soluna doğru çekin.İki tane vida var fakat çıkarınca yine açılmıyor sert mı davranmamız gerek?
Kırılacak gibi oluyor çekince.
Sol taraf ne taraf hocam?aynı kasa bende var vidaları çıkardıktan sonra geriye değil kasanın soluna doğru çekin.
soldaki vidaları çıkardıktan sonra öne ve ya arkaya değilde kasanın yanına doğru çekin (fotoğrafı çektiğiniz yöne doğru.Bunları diyorsanız çıkarttım ama yine de çıkmıyor kapak.
Sol taraf ne taraf hocam?
çıkart o vidaları sök sonra kendine doğru çekBunları diyorsanız çıkarttım ama yine de çıkmıyor kapak.
Sol taraf ne taraf hocam?