Muhammed diye vurguladığın için sağolÇok inatçı bir herifsin, iptal olacağını söylediğimde yok kardeşim adamlar kesin getireceklerini söyledi falan tarzı cümleler kurdun.
Trendyol'un ilk seferi değil bu Muhammed.
Muhammed heycan yapma gelir ya bu arada güzel bir ismin var neden karaladın ki?Forumda iptal edilmesini gördüğüm için gittim mesaj attım ve tabi çeşitli bahanelerle yok bağlantı zayıf başka Müşteri hizmetlerine aktarıyoruz yok işte teslimay numaranızı veriniz sanki onlar orda göremiyor saçma sapan sorularla geçiştirmeye çalıştılar ve bakın resimlere ne göreceksiniz
Ve başladık işte konuşmalar bu ilk eleman
1.
Alıntıyı görüntüle
2.
Alıntıyı görüntüle
3 burda bana fatura kesildi falan diyo sözde
Alıntıyı görüntüle
4. BURAYA DİKKAT BANA İPTAL OLMAZ ÜRÜNÜNÜZ DİYOR
Alıntıyı görüntüle
5 burda da diyorimki iptal olursa bunları kanıt olarak gösteririm ve sonuç adam bir bahaneyle çıkıyor.
Alıntıyı görüntüle
6 diğer satış elamanı gene başladık en baştan .d
Alıntıyı görüntüle
7.
Alıntıyı görüntüle
8. BANA GELMİŞ ÜRÜNÜMÜ SORUYOR SANKİ KENDİSİ BİLMİYO İŞTE BAHANELER BAŞLADI
Alıntıyı görüntüle
9 GELMİŞ TESLİMAT NUMARASI NE DİYO SANKİ KENDİSİ BİLMİYO
Alıntıyı görüntüle
10.Alıntıyı görüntüle
11. En aşağıdaki mesaj kopyala yapıştır mesajı herkes aynı mesajı yazıyo
Alıntıyı görüntüle
12.Alıntıyı görüntüle
13. İŞTE BURDA İŞİNE GELİNCE HIZLI HIZLI YAZIYOR İŞİNE GELMEYİNCE BEKLETİYO
Alıntıyı görüntüle
14Alıntıyı görüntüle
15Alıntıyı görüntüle
Konuşmalar böyle yani işlerine gelince konuşuyorlar bakalım nolucak ilerde.
Anlamamışsın galiba o zaman bana kesin gelicek demiyecekYa arkadaş ölü fiyata anakart almışsın gelirse sevin gelmezse yanlış fiyatmış zaten diyip geç . Ben şu yazışmaların yarısını görsem konuşmadan ayrılır başkasına aktarırdım. Müşteri hizmetlerinden ne bekliyorsun ki? Allah sabır versin işini düzgün yapanlara. Satıcı istediği zaman siparişini iptal edebilir. Paran hesabına tekrar yattığı sürecede istediğini kanıt olarak kullan firma seni iplemez bile.
Bende bilmiyorum neden karaladığımı kimse öğrenmesin diye yaptım heralde ama şuan herkes öğrendi .dMuhammed heycan yapma gelir ya bu arada güzel bir ismin var neden karaladın ki?
Moderatör e sordum sıkıntı yok dedi.Valla bilmiyorum ki, moderatör abilerimize sor istersen.![]()
Siparişiniz iptal olmaz demiş başka birisi. Yanlış söylemiş olabilir veya olayı yanlış anlamış olabilir bir çok şey olabilir. Kusura bakma yazışmalar çok sinir bozucu.Anlamamışsın galiba o zaman bana kesin gelicek demiyecek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende bilmiyorum neden karaladığımı kimse öğrenmesin diye yaptım heralde ama şuan herkes öğrendi .d
Kusura bakma sen sinir bozucusun bunu bana 1 müşteri hizmetleri demedi en az 3-4 tane müşteri hizmetleri iptal olmaz dediSiparişiniz iptal olmaz demiş başka birisi. Yanlış söylemiş olabilir veya olayı yanlış anlamış olabilir bir çok şey olabilir. Kusura bakma yazışmalar çok sinir bozucu.
Siparişiniz iptal olmaz demiş başka birisi. Yanlış söylemiş olabilir veya olayı yanlış anlamış olabilir bir çok şey olabilir. Kusura bakma yazışmalar çok sinir bozucu.
O zaman sana iptal olmaz diyen çalışanlar ürünü erişebildiği kadarıyla sorunsuz görmüştür yani normal bir sipariş olduğunu düşünüp üründe bir sorun görünmüyor denmiştir.Kusura bakma sen sinir bozucusun bunu bana 1 müşteri hizmetleri demedi en az 3-4 tanr müşteri hizmetleri iptal olmaz dedi
Düzenlendi.O zaman sana iptal olmaz diyen çalışanlar ürünü erişebildiği kadarıyla sorunsuz görmüştür yani normal bir sipariş olduğunu düşünüp üründe bir sorun görünmüyor denmiştir.
Bu kadar dı en son bir iki şey yazıp çıktım .dDevamı yok mu ya?
Roman gibi valla sonunu merak ettim.