Kilo almak istiyorum ama yemek yemiyorum yardım

ahenk'

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,586
Dostlar 16 yaşındayım boyum 181 kilom 50 civarı. Sorunum şu ki ben günde 1-2 öğün ancak yiyebiliyorum. Annem doğalcı olduğu için yaptığı şeylerin bazıları hoşuma gitmiyor. Son birkaç haftadır bayağı bir çöktüm. Evde yemek olduğunda gitmiyorum genelde. "Aa yemek varmış." diyorum ve o an canım isterse yiyorum. Şaka gibi ama bunlar olurken acıkmıyorum da. 60 lı kiloları görsem yeter bana. Bu yüzden evde spor yapmaya bile korkuyorum çünkü daha önce 2 ay düzenli spor yaptım ve sırtımda deri çatlakları oluştu. Ne yapmam lazım ?

Dostlar 16 yaşındayım boyum 181 kilom 50 civarı. Sorunum şu ki ben günde 1-2 öğün ancak yiyebiliyorum. Annem doğalcı olduğu için yaptığı şeylerin bazıları hoşuma gitmiyor. Son birkaç haftadır bayağı bir çöktüm. Evde yemek olduğunda gitmiyorum genelde. "Aa yemek varmış." diyorum ve o an canım isterse yiyorum. Şaka gibi ama bunlar olurken acıkmıyorum da. 60 lı kiloları görsem yeter bana. Bu yüzden evde spor yapmaya bile korkuyorum çünkü daha önce 2 ay düzenli spor yaptım ve sırtımda deri çatlakları oluştu. Ne yapmam lazım ?
yemek yemeni engelleyen bir rahatsızlığın yoksa yemek yiyeceksin çözümü basit.

kardeş bende zayıfım ama sen baya zayıfmışsın paketli gıdadan uzak dur sağlıklı beslen yeter
ama ben memnunum şuan hayattan

ablamda kilo alamıyordu bizde günde bir öğün ne isterse onu aldık/sipariş ettik 1 öğünde ev yemeği yedi öyle 4 5 kilo alabildi

yemek yemekten başka çaresi yok kilo almak demek örneğin normalde sen 3000 kalori aldıgında stabil olarak tutuyorsun diyelim sen kilo almak istiyorsan 3000 i 3200,3300 yapman gerekir ki kilo alasın aynı şey kilo vermede de aynıdır ya ihtiyacından fazlasını yada azını alacaksın

kardeş bende zayıfım ama sen baya zayıfmışsın paketli gıdadan uzak dur sağlıklı beslen yeter
ama ben memnunum şuan hayattan
Paketli gıdalardan 1 ay uzak durdum çok güzeldi ama insansın canı çekiyor işte nefis bu .d arada bir belki tüketilebilir ama ben sürekli abur cubur yiyen biriyim.

Günlük kalori ihtiyacından biraz daha fazlasını ye zamanla alırsın.

Geri