csde vac ban yedim nasıl kardırırım

Fademre

80+
Reaksiyon skoru
22
merhabalar bana yaklaşık 15 20 dk önce bir vac ban geldi steam a bildirim attım ama bişey olur mu bilmiyorum aranızda vac ban yiyip ban kaldıranlar varsa bana yardımcı olabilri mi ?

merhabalar bana yaklaşık 15 20 dk önce bir vac ban geldi steam a bildirim attım ama bişey olur mu bilmiyorum aranızda vac ban yiyip ban kaldıranlar varsa bana yardımcı olabilri mi ?
VAC banlar kalkmıyor (Hileden ban yemişsindir 3.parti yazılımdan eğer kullanmadıysan banlanmazsın)

Hile mi yaptın durduk yere vac yemazsin heralde

Kaldıramasın kurtulamazsın.

hile açmışmıydın?

Vac i boşuna yememişsindir açılmaz

Eğer hile veya 3. parti bir yazılım kulanmadıysan desteğe başvur. VAC'da bir sistem sonuçta hata yapabiliyor.

Büyük ihtimalle hile açtın ya da senin haberin yokken arkada 3. parti program açıktı. VAC Ban kaldırmak çok zor. Elinde sağlam deliller olması lazım.

Aynısı banada oldu hile açmadım fakat ow ban yedşm sonra vac bana döndü.Yaklaşık 1.5 ay oldu hala kalkmadı bence seninkininde kalkması zor

Steamdan kaynaklanan bir hata olmadıysa kalkması imkansız.

hayır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yok durduk yere hile açmadım hesabımda
Dostum rekabetçi vb oyunlara girdiğinde VAC oturumunuzu doğrulayamadı mı diyor yoksa direkt yukarıda VAC banlı olduğunuz mu yazıyor?
İlk dediğim gibi ise, söyle çözelim hemen.

Geri