CyberPunk 2077 için kampanya var mı?

ERDİ

80+
Reaksiyon skoru
124
Steam dan almak istiyorum. Biraz daha ucuz almak icin kampanya vs gibi birsey var mi? Ayrica parasını hak eden bir oyun mu sizce

Oyunu oynamadan bir şey diyemeyiz. Metacritic not ortalaması 91. Oldukça yüksek bir puana sahip.
Ucuza almak için pek bir kampanya yok.

oyun zaten 60 euro TL fiyatı ile 26.38 euro ya düşüyor daha nasıl bir kampanya olsun?
Şaka mı yapıyosun? Mesela Tosla ‘da 250 TL’ye 50 TL iade var bunun gibi bir şey var mı demiştim. Bilinçsiz!

sen son bursagb diye site vardı orada 230 tl steam key satıyordu şimdi bilmiyorum internette steam key olarak ucuza bulabilirsin kampanya ile

Oyuna verdiğin para katlarcasını hak ediyor.Oyunda sorunlar yokmuş bug vs zaten güncelleme gelmiş 22gb.Paran varsa al yoksa crackli indir mutlaka ama sistemin kaldırıyorsa oyna

Oyuna verdiğin para katlarcasını hak ediyor.Oyunda sorunlar yokmuş bug vs zaten güncelleme gelmiş 22gb.Paran varsa al yoksa crackli indir mutlaka ama sistemin kaldırıyorsa oyna
Reis konunada yazdım yinede burayada yazayım o kadar emin olmamak lazım hergün yeni buglar çıkabiliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama para verilir yani oyuna.

Oyunu oynamasını mutlaka söylüyorum.Buglar kalktı 22gb güncelleme geldi

Ama bu crack indirmesini haklı çıkarmaz ki, eninde sonunda indirime girer, ya da para biriktirip alır oyunu. Evet pahalı ama hemen crack'e yönelmek yanlış.
200 TL ye zaten alabiliyoruz oyunu. Bendede 200 TL var. Crack ‘e ciddi derecede karşıyım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,172
Üyeler
185,231
Son üye
üzgünArmut
Geri