vah bilinçsiz benŞaka mı yapıyosun? Mesela Tosla ‘da 250 TL’ye 50 TL iade var bunun gibi bir şey var mı demiştim. Bilinçsiz!
Reis konunada yazdım yinede burayada yazayım o kadar emin olmamak lazım hergün yeni buglar çıkabiliyorOyuna verdiğin para katlarcasını hak ediyor.Oyunda sorunlar yokmuş bug vs zaten güncelleme gelmiş 22gb.Paran varsa al yoksa crackli indir mutlaka ama sistemin kaldırıyorsa oyna
ama para verilir yani oyuna.Oyuna verdiğin para katlarcasını hak ediyor.Oyunda sorunlar yokmuş bug vs zaten güncelleme gelmiş 22gb.Paran varsa al yoksa crackli indir mutlaka ama sistemin kaldırıyorsa oyna
Parası yoksa niye "mutlaka" crackli indirsin.Oyuna verdiğin para katlarcasını hak ediyor.Oyunda sorunlar yokmuş bug vs zaten güncelleme gelmiş 22gb.Paran varsa al yoksa crackli indir mutlaka ama sistemin kaldırıyorsa oyna
yani oda emek hırsızlığına girer ama bi şekilde oyna demek istemiş sanırımParası yoksa niye "mutlaka" crackli indirsin.
Ama bu crack indirmesini haklı çıkarmaz ki, eninde sonunda indirime girer, ya da para biriktirip alır oyunu. Evet pahalı ama hemen crack'e yönelmek yanlış.Oyunu oynamasını mutlaka söylüyorum.Buglar kalktı 22gb güncelleme geldi
200 TL ye zaten alabiliyoruz oyunu. Bendede 200 TL var. Crack ‘e ciddi derecede karşıyım.Ama bu crack indirmesini haklı çıkarmaz ki, eninde sonunda indirime girer, ya da para biriktirip alır oyunu. Evet pahalı ama hemen crack'e yönelmek yanlış.