Yardım Yeni Mouse Pad Aldım Ama Çok Kötü Yardım

Fear

80+
Reaksiyon skoru
138
20 Tl ye indirimden bir mouse pad aldım mousem teleport falan oluyor aniden çevirince falan linkini atabilirim isterseniz ama bu mousepadi yıkasam falan düzelir mi ve ya bir çözüm bulabilir miyiz yoksa direk çöp mü ?

20 TL ye indirimden bir mouse pad aldım mousem teleport falan oluyor aniden çevirince falan linkini atabilirim isterseniz ama bu mousepadi yıkasam falan düzelir mi ve ya bir çözüm bulabilir miyiz yoksa direk çöp mü ?
yıkamadan iade gönder bence

20 TL'ye ne bekliyorsun ki ??__??

Bu pek yıkanacak tarzda durmuyor.

açıklamasında oyuncular için yazıyordu ona güvendim yıldızıda yüksekti ama ÇÖP
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

20 TL'ye ne bekliyorsun ki ??__??

Bu pek yıkanacak tarzda durmuyor.
indirimli 20 tl ye aldım şu an 34 eski mousepadimi de 20 tl ye aldım o mükemmeldi mesela

Teleport mu oluyor? FŞLKMŞWLMFŞAGLWAMŞLGW

o fiyata fazla bir şey beklememek lazım. Kesin bardak altlığı falan olsun bir işe yarasın en azından

20 TL ye indirimden bir mouse pad aldım mousem teleport falan oluyor aniden çevirince falan linkini atabilirim isterseniz ama bu mousepadi yıkasam falan düzelir mi ve ya bir çözüm bulabilir miyiz yoksa direk çöp mü ?
Bak onu iade bunu al bu kalitesiz falandır dedim ama çok iyi diğer mousepadlerden bir farkı yok

İndirimde 40 TL'ye düşüyor. Malzeme kalitesi ve baskısı efsane. QP zaten biraz zengin kesime hitap eden bir yer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,355
Üyeler
192,692
Son üye
coskunramazan
Geri