Ramlar hakkında yaşadığım

Keremdiyola

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
392
Selamlar ramlarin çentiğinde hafif oynuyodu çentik çıkardım ramlari hemen 2 slotun üst tarafında ddr4_1 üstüne de ddr4_2 yazılmış sanırım 2. Ram üste 1. Alta diyodu ben denemek amaçlı ilk üste taktım ama sistemi çalıştırmadım sonra çıkardım ilk alta sonra üste taktım çıt sesleri geldi oturmuştu sonra nolur nolmaz diye bidaha bastırdım bidaha çıt Dedi anakart kutusunun üstündeydi bi sıkıntı olur mu yorumunuz nedir

Selamlar ramlarin çentiğinde hafif oynuyodu çentik çıkardım ramlari hemen 2 slotun üst tarafında ddr4_1 üstüne de ddr4_2 yazılmış sanırım 2. Ram üste 1. Alta diyodu ben denemek amaçlı ilk üste taktım ama sistemi çalıştırmadım sonra çıkardım ilk alta sonra üste taktım çıt sesleri geldi oturmuştu sonra nolur nolmaz diye bidaha bastırdım bidaha çıt Dedi anakart kutusunun üstündeydi bi sıkıntı olur mu yorumunuz nedir
O ses geldiğinde RAM'ler yuvaya oturmuş oluyor.
Korkulacak bir şey yok.

Vede daha önce 2. Slota takıp kullandığım rami 1 e taksam sıkıntı yaparmı
Post automatically merged:

O ses geldiğinde RAM'ler yuvaya oturmuş oluyor.
Korkulacak bir şey yok.
Hocam şimdi ramlar çıkıkken acil bi durum oldu gitmem gerekti geldiğimde daha önce hangi rami kaçıncı slota taktığımı unuttum 1 ay kullanmıştım 2. Slotda olanı 1 e taktıysam sorun olur mu aynı ramlar

Geri