Çözüldü✓ 5600XT ekran kartıyla 2k monitörde 1080p oynayabilir miyim?

cengizovic

80+ Silver
Reaksiyon skoru
966
Sorum başlıktaki gibi, R5 3600 işlemci ve 5600XT ekran kartım var. 2k monitör almayı düşünüyorum uzun vade için. Bu sıkıntı olur mu?

Oyunların çoğunu 5600XT ekran kartıyla 1080p ayarlarda oynamak istiyorum. 2k monitörde bu sorun çıkartır mı?

Sorum başlıktaki gibi, R5 3600 işlemci ve 5600XT ekran kartım var. 2k monitör almayı düşünüyorum uzun vade için. Bu sıkıntı olur mu?

Oyunların çoğunu 5600XT ekran kartıyla 1080p ayarlarda oynamak istiyorum. 2k monitörde bu sorun çıkartır mı?
Monitör 2k da kalır oyundan 1080 çekersin (ağır oyunlarda)

Monitör 2k da kalır oyundan 1080 çekersin (ağır oyunlarda)
Oyun sekmesinde bir küçülme olmaz dimi? Bazılarında mesela oyunu küçülüyorsun ya ayarlardan işte üstteki denetim ayarları falan gözüküyoe. kapatma tuşu, simge durumuna küçült gibi falan.

Oyun sekmesinde bir küçülme olmaz dimi? Bazılarında mesela oyunu küçülüyorsun ya ayarlardan işte üstteki denetim ayarları falan gözüküyoe. kapatma tuşu, simge durumuna küçült gibi falan.
oyun ayarlarından tam ekrana alırsın geçer

O dediğinin olması için 720'nin altına çekmen lazım onuda çözünürlük ve grafikten ayarlarsın sorun yok 2K alman daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oyun ayarlarından tam ekrana alırsın geçer
O her zaman olmuyor sağ tık basıp görüntü ayarlarına girip doldur ve ya sığdır basması lazım ama o genelde NVIDIA'da oluyor AMD de çöz. düşünce ekran küçülmüyor

O dediğinin olması için 720'nin altına çekmen lazım onuda çözünürlük ve grafikten ayarlarsın sorun yok 2K alman daha iyi

O her zaman olmuyor sağ tık basıp görüntü ayarlarına girip doldur ve ya sığdır basması lazım ama o genelde NVIDIA'da oluyor AMD de çöz. düşünce ekran küçülmüyor
e tamam ozaman sıkıntı yok

e tamam ozaman sıkıntı yok
Sıkıntı zaten yok monitör 2K'da çalışır sen oyunlardan kısarsın AAA grafikli oyunlarda falan düşük tarz oyunları yine 2K şekilde oynaman iyi olur 👍

Teşekkürler. 2k önceliğim bakalım. Uygun bir şey arıyorum şuan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,059
Üyeler
185,217
Son üye
Muhammed29
Geri