Öneri max 200 TL kulaklık önerisi

wh1te

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,252
Bütçe
200
Arkadaşım için Max 200 TL'ye oyun ve müzik için kulak üstü kulaklık önerir misiniz bütçe daha fazla esnetemem dedi zaten 50tl den çıktı bu bütçeye önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Arkadaşım için Max 200 TL'ye oyun ve müzik için kulak üstü kulaklık önerir misiniz bütçe daha fazla esnetemem dedi zaten 150 çıktı bu bütçeye önerilerinizi bekliyorum.

Azıcık daha biriktirsin eğer 200tlden 1tl bile artmıyorsa kızgın ve üzgün atılacağını bilerek aldığınız ürün uzun seneler asla dayamayacak ve kalitesiz olacaktır biraz daha biriktirsin yoksa şunu alırsınız
5c2e85bb0f25440854bc1b68 (1).jpg

Son düzenleme:
Azıcık daha biriktirsin eğer 200tlden 1tl bile almıyorsa kızgın ve üzgün atılacağını bilerek aldığınız ürün uzun seneler asla dayamayacak ve kalitesiz olacaktır biraz daha biriktirsin yoksa şunu alırsınız Alıntıyı görüntüle
ne kadar daha biriktirsin eli yüzü düzgün bir kulaklık için ne kadar ayrılmalı bu arada ilk başta 40-50 tl lik kulaklık arıyordu bide rahat olsun sesi güzel olsun bide çok uzun dayansın 50 tl veriyoz sonuçta falan diyodu zar zor elinde kalır falan diye 200 çıkarttırdım bütçeyi

ne kadar daha biriktirsin eli yüzü düzgün bir kulaklık için ne kadar ayrılmalı bu arada ilk başta 40-50 TL lik kulaklık arıyordu bide rahat olsun sesi güzel olsun bide çok uzun dayansın 50 TL veriyoz sonuçta falan diyodu zar zor elinde kalır falan diye 200 çıkarttırdım bütçeyi
Stoğa geldiğinde Tronsmart Sono alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,519
Üyeler
195,652
Son üye
nail07
Geri