Arkadaşım için Max 200 TL'ye oyun ve müzik için kulak üstü kulaklık önerir misiniz bütçe daha fazla esnetemem dedi zaten 150 çıktı bu bütçeye önerilerinizi bekliyorum.
ne kadar daha biriktirsin eli yüzü düzgün bir kulaklık için ne kadar ayrılmalı bu arada ilk başta 40-50 tl lik kulaklık arıyordu bide rahat olsun sesi güzel olsun bide çok uzun dayansın 50 tl veriyoz sonuçta falan diyodu zar zor elinde kalır falan diye 200 çıkarttırdım bütçeyiAzıcık daha biriktirsin eğer 200tlden 1tl bile almıyorsa kızgın ve üzgün atılacağını bilerek aldığınız ürün uzun seneler asla dayamayacak ve kalitesiz olacaktır biraz daha biriktirsin yoksa şunu alırsınız Alıntıyı görüntüle
Benim tavsiyem ya drop plus ya da hs35 e kadar biriktirmeline kadar daha biriktirsin eli yüzü düzgün bir kulaklık için ne kadar ayrılmalı
Arkadaşım için Max 200 TL'ye oyun ve müzik için kulak üstü kulaklık önerir misiniz bütçe daha fazla esnetemem dedi zaten 50tl den çıktı bu bütçeye önerilerinizi bekliyorum.
Stoğa geldiğinde Tronsmart Sono alabilirsiniz.ne kadar daha biriktirsin eli yüzü düzgün bir kulaklık için ne kadar ayrılmalı bu arada ilk başta 40-50 TL lik kulaklık arıyordu bide rahat olsun sesi güzel olsun bide çok uzun dayansın 50 TL veriyoz sonuçta falan diyodu zar zor elinde kalır falan diye 200 çıkarttırdım bütçeyi
Ne bilim en son seni Repliyorlardı heralde .dNeden olmayam
Boşa rep onlar tartışmayı bilmeyenler sonuç bu boşa sallıyorlar ben kaynak göstererek konuşuyorum yediremiyorlar boş verNe bilim en son seni Repliyorlardı heralde .d
Senin yaş kaç sevdim ben seni.Boşa rep onlar tartışmayı bilmeyenler sonuç bu boşa sallıyorlar ben kaynak göstererek konuşuyorum yediremiyorlar boş ver