Arkadaşlar bilgisayarım açılmıyor

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
4,756
Arkadaşlar dün kapattığımda bilgisayarı süpürgenin en düşük ayarında süpürdüm çok Narince ekran kartının üstünü dokunarak sildim hiçbir yere zarar vermedim demin bilgisayarı açmaya çalıştım kasa ışıkları yanıyor fanlar dönüyor ama monitörde no video input enter sleep mode diyor ne yapacağım daha bilgisayarı yeni aldım nasıl düzelteceğim yardımcı olun lütfen gidemiyorum bilgisayara kaldı no video input enter sleep mode kısmında fanlar falan dönüyor ama

Arkadaşlar dün kapattığımda bilgisayarı süpürgenin en düşük ayarında süpürdüm çok Narince ekran kartının üstünü dokunarak sildim hiçbir yere zarar vermedim demin bilgisayarı açmaya çalıştım kasa ışıkları yanıyor fanlar dönüyor ama monitörde no video input enter sleep mode diyor ne yapacağım daha bilgisayarı yeni aldım nasıl düzelteceğim yardımcı olun lütfen gidemiyorum bilgisayara kaldı no video input enter sleep mode kısmında fanlar falan dönüyor ama
monitörün kablusunu anakarta mı taktın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

monitörün kablusunu anakarta mı taktın
eğer öyle yaptıysan ekran kartına tak

ekran kartı yerinden oynamış olabilir

Knk ekran kartına dokunmadım bile doğru düzgün aşağıyı süpürürken çarpmıştır diyeceğim de yok çarpmadı da bilmiyorum napicam
Sen yine de bi ekran kartını sök tak yap bence kanka.
Eğer düzelmezse ona göre çözüm ararız.

ekran kartını sök bir daha tak monitöre giren hdmi kablosunu sök üfle bir daha dene ekran kartının ışıkları yanıyor mu çalıştığına dair

U-ustaaa

Bu arada içimden söylemek gelmiyor ama, süpürgenin hava basıncı fanlara ters akım yapmış olabilir.
Bu da sistemindeki birtakım bileşenlerin bozulmuş olabileceği anlamına gelir. Allah muhafaza eylesin.

Bu arada içimden söylemek gelmiyor ama, süpürgenin hava basıncı fanlara ters akım yapmış olabilir.
Bu da sistemindeki birtakım bileşenlerin bozulmuş olabileceği anlamına gelir. Allah muhafaza eylesin.
Fanlara nasıl ters basınç yapıcak ki sistem kapalıyken yaptım bide süpürgenin girişini o kısma tutmadım bile abi daha yeni aldım olmasın öyle bir şey ya

Sen yine de bi ekran kartını sök tak yap bence kanka.
Eğer düzelmezse ona göre çözüm ararız.
Ekran kartını nasıl sokücem vidaları falanda mı çıkarayım

ekran kartını sök bir daha tak monitöre giren hdmi kablosunu sök üfle bir daha dene ekran kartının ışıkları yanıyor mu çalıştığına dair
Ekran kartının ışığı nerde oluyor ki benimki rgbsiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,211
Üyeler
188,541
Son üye
sebottendorf
Geri