Gamegaraj psu cızırtı

Boşuna yollama kardeşim ben yolladım elektrik devre elamanlarından gelen ses deyip geri yolladılar. Uğraştığına değmez. Daha bugün aldım servisten. En iyi ben anlarım seni sorun varsa buyur sor :)
Hocam biraz ucuz yollu bir PSU olduğu için normal (kimse bana inanmıyor ama :()
Fakat sorun oluşturacak bir durum değil. @emrepsilon hocam göndermiş değiştirmemişler garantiye göndermene gerek yok hiç.

Hocam biraz ucuz yollu bir PSU olduğu için normal (kimse bana inanmıyor ama :()
Fakat sorun oluşturacak bir durum değil. @emrepsilon hocam göndermiş değiştirmemişler garantiye göndermene gerek yok hiç.
Aynen aigo marka psu kullanıyorlar zaten. Pek kaliteli olduğunu ben de düşünmüyorum. En iyisi bir süre kullanıp bütçe olunca en yakın zamanda iyi bir şeyle değiştirmek. Tabi o zamana kadar patlamaz da kasa çöp olmazsa :)

Aynen aigo marka psu kullanıyorlar zaten. Pek kaliteli olduğunu ben de düşünmüyorum. En iyisi bir süre kullanıp bütçe olunca en yakın zamanda iyi bir şeyle değiştirmek. Tabi o zamana kadar patlamaz da kasa çöp olmazsa :)
Teşekkürler ben garanti süresi boyunca yani 2yıl kullanıp ardından değiştirmeyi düşünüyorum garanti sürecinde bir şey olursa grreğini yapmak zorundalar değilmş ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,201
Üyeler
195,296
Son üye
burakaghx
Geri