- Konu Sahibi Konu Sahibi
en iyisi garantiye göndermek olucaktam olarak ne kullandıklarını bilmediğimden bir şey diyemem malesef![]()
en iyisi garantiye göndermek olucaktam olarak ne kullandıklarını bilmediğimden bir şey diyemem malesef![]()
gönderin en iyisien iyisi garantiye göndermek olucak![]()
Boşuna yollama kardeşim ben yolladım elektrik devre elamanlarından gelen ses deyip geri yolladılar. Uğraştığına değmez. Daha bugün aldım servisten. En iyi ben anlarım seni sorun varsa buyur soren iyisi garantiye göndermek olucak![]()
Hocam biraz ucuz yollu bir PSU olduğu için normal (kimse bana inanmıyor amaBoşuna yollama kardeşim ben yolladım elektrik devre elamanlarından gelen ses deyip geri yolladılar. Uğraştığına değmez. Daha bugün aldım servisten. En iyi ben anlarım seni sorun varsa buyur sor![]()
Aynen aigo marka psu kullanıyorlar zaten. Pek kaliteli olduğunu ben de düşünmüyorum. En iyisi bir süre kullanıp bütçe olunca en yakın zamanda iyi bir şeyle değiştirmek. Tabi o zamana kadar patlamaz da kasa çöp olmazsaHocam biraz ucuz yollu bir PSU olduğu için normal (kimse bana inanmıyor ama)
Fakat sorun oluşturacak bir durum değil. @emrepsilon hocam göndermiş değiştirmemişler garantiye göndermene gerek yok hiç.
umarım .(Aynen aigo marka psu kullanıyorlar zaten. Pek kaliteli olduğunu ben de düşünmüyorum. En iyisi bir süre kullanıp bütçe olunca en yakın zamanda iyi bir şeyle değiştirmek. Tabi o zamana kadar patlamaz da kasa çöp olmazsa![]()
Teşekkürler ben garanti süresi boyunca yani 2yıl kullanıp ardından değiştirmeyi düşünüyorum garanti sürecinde bir şey olursa grreğini yapmak zorundalar değilmş ?Aynen aigo marka psu kullanıyorlar zaten. Pek kaliteli olduğunu ben de düşünmüyorum. En iyisi bir süre kullanıp bütçe olunca en yakın zamanda iyi bir şeyle değiştirmek. Tabi o zamana kadar patlamaz da kasa çöp olmazsa![]()
Yani normal şartlarda yapmak zorundalar tabi ama bilemiyorum ne olur.Teşekkürler ben garanti süresi boyunca yani 2yıl kullanıp ardından değiştirmeyi düşünüyorum garanti sürecinde bir şey olursa grreğini yapmak zorundalar değilmş ?
kasalarda iyi ama keşke psular da o şekilde olsa yada seçenek sunulsaYani normal şartlarda yapmak zorundalar tabi ama bilemiyorum ne olur.
Ben inanıyorum(kimse bana inanmıyor ama)
sen ne diyorsun garanti süreci kapsamında kullansam bir sıkıntı çıkarırmı ?![]()
Gamegaraj AİGO PSU Nasıl? Alınabilir Mi?
Gamegaraj'daki Aigo PSU'nun özellikleri nelerdir. Aigo PSU'lar alınır mı?donanimkilavuzumm.blogspot.com
umarım .(
Eyvallah <3<3<3<3<3<3Ben inanıyorum
Çıkramaz hocam. Bunun nedeni elektrik teki AC-DC dönüşümünde hz yükselmesinden kaynaklı çıkan ses hiçbir etkisi yok.sen ne diyorsun garanti süreci kapsamında kullansam bir sıkıntı çıkarırmı ?
Bir yerlerden kısıyorlar işte.kasalarda iyi ama keşke psular da o şekilde olsa yada seçenek sunulsa![]()