Epic Games Game Award indirimi

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,337
Game award özel epic baba yine güzellik yapmış
Alınabilecek oyunlar ;
Red Dead Redemption 2
Metro Exodus
R6
Sid Meier’s Civilization® VI
Control Ultimate Edition
Assassins Creed Odyssey
Ark
Benim gözüme bunlar çarptı tabi witcher 3 de var ama onu steam den alın bence daha iyi olur

Dün ki yayının birazını izledim ve izlediğim de ori'nin ödül alamayışı beni sinir etti
TLOU 2 nin zaten silip süpüreceğini biliyorduk ama lol ün fall guys ın ödül aldığı bir platformda ori'nin cidden bir ödül almasını isterdim.
Doom ödül aldı mı hatırlamıyorum ama doom a da bir ödül verilebilir di

eyw bende indirim bekliyodum haber verdiğin iyi oldu ama neden witcher 3 ü steamdan almalıyım dahamı ucuz oluyo orada
Post automatically merged:

epic games 6 gün sonra süpriz oyun vericekmiş yokmu bi cyberpunk vermesi

eyw bende indirim bekliyodum haber verdiğin iyi oldu ama neden witcher 3 ü steamdan almalıyım dahamı ucuz oluyo orada

Aynı fiyat oluyor. Şuan Steam'de de indirimli.
Epic Games'in launcherı çok yavaş, profil-topluluk gibi özellikleri yok, ve indirme hızı Steam'e göre daha yavaş. Steam'den al.

Aynı fiyat olması lazım ama steam arayüzü daha stabil gibi yani epic biraz daha hantal çalışıyor gibi geldi ben steamden aldım

Aynı fiyat oluyor. Şuan Steam'de de indirimli.
Epic Games'in launcherı çok yavaş, profil-topluluk gibi özellikleri yok, ve indirme hızı Steam'e göre daha yavaş. Steam'den al.
Profil fotoğrafının hakkını sonuna kadar veriyorsun

rdr2 bekliyorum bekliyorum daha da düşmüyor fiyatı az daha düşse alacam :D

epic games kupon dağıtmıştı o zaman bayağı indirimli alabilirdin
şuan yok

epic games 6 gün sonra süpriz oyun vericekmiş yokmu bi cyberpunk vermesi
hocam witcher 3 de mi var epic gameste

haftaya beklicem epic 15 tane bedava oyun vercekmiş belki witcher verir ben almış olurum
bilmiyorum ben aldım direk 3 leyemeyi steam de duruyor fiyatı aşırı uygun ve fiyatını hak eden bir oyun

Game award özel epic baba yine güzellik yapmış
Alınabilecek oyunlar ;
Red Dead Redemption 2
Metro Exodus
R6
Sid Meier’s Civilization® VI
Control Ultimate Edition
Assassins Creed Odyssey
Ark
Benim gözüme bunlar çarptı tabi witcher 3 de var ama onu steam den alın bence daha iyi olur

Dün ki yayının birazını izledim ve izlediğim de ori'nin ödül alamayışı beni sinir etti
TLOU 2 nin zaten silip süpüreceğini biliyorduk ama lol ün fall guys ın ödül aldığı bir platformda ori'nin cidden bir ödül almasını isterdim.
Doom ödül aldı mı hatırlamıyorum ama doom a da bir ödül verilebilir di
Bence şuan almayın tavsiye etmem. 17 aralıktan itibaren hergün ücretsiz oyun verecek ve çoğu oyunda yılbaşı indirimi olacak

Geri