Da-4 sistem alanlar gelen kulaklık standi (hani şu ilk 500 e verilecek olan )

alperenn01

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,520
Bende da-4 aldım ancak 1 gün bekledigim için 200 tl fiyat arttı bu benim hatamdı bütçem dendolayı 8 gb ram li halini 4700 e aldim .YANLIS HATIRLAMIYOSAM ILK 500 kişiye kulaklık standı gelicekti zaten 500 stok yokmuydu şimdi stand'dan bana da geldi bu iş nasıl olabiliyor .büyük ihtimalle karışıklık oldu ancak keşke stand yerine -eğer ortada bir oyun varsa - 16 gb ram lisini alabilseydik :(

Ekler

• 20201210_142834.jpg
    20201210_142834.jpg
    2 MB · Hit: 77
Bende da-4 aldım ancak 1 gün bekledigim için 200 TL fiyat arttı bu benim hatamdı bütçem dendolayı 8 gb ram li halini 4700 e aldim .YANLIS HATIRLAMIYOSAM ILK 500 kişiye kulaklık standı gelicekti zaten 500 stok yokmuydu şimdi stand'dan bana da geldi bu iş nasıl olabiliyor .büyük ihtimalle karışıklık oldu ancak keşke stand yerine -eğer ortada bir oyun varsa - 16 gb ram lisini alabilseydik :(
İlk 500 kişiye veriliyordu şanslısın heralde

Bende da-4 aldım ancak 1 gün bekledigim için 200 TL fiyat arttı bu benim hatamdı bütçem dendolayı 8 gb ram li halini 4700 e aldim .YANLIS HATIRLAMIYOSAM ILK 500 kişiye kulaklık standı gelicekti zaten 500 stok yokmuydu şimdi stand'dan bana da geldi bu iş nasıl olabiliyor .büyük ihtimalle karışıklık oldu ancak keşke stand yerine -eğer ortada bir oyun varsa - 16 gb ram lisini alabilseydik :(
Oyun derken? senin konunu itopyaya ilettim demekki onlar da sana jest yapmış her şeyde niçin art niyet arıyorsunuz? çok garip yorumlar ilginç

Oyun derken? senin konunu itopyaya ilettim demekki onlar da sana jest yapmış her şeyde niçin art niyet arıyorsunuz? çok garip yorumlar ilginç
@Abdullah Hacıgül yok abi eyvallah kötü bişey demek istemedin sadece merak etmiştim. Sana karşı kötü bişey demek istemem :) mesaji gördün ya o bana yeter

Geri